Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

četrtek, 17. maj 2018

Torkova noč bo naša – pravijo Josip Brass Band

23. NT konferenco letos začenjamo v torek, 22. maja, in po dolgem dnevu predavanj ter absorpciji znanja in osvajanja novih tehnoloških veščin bo čas tudi za druženje, resno poplesavanje in petje. Pripravite glasilke, nabrusite pete, saj bodo na torkovi večerni zabavi z nami Josip Brass Band!

Preberi več

ponedeljek, 14. maj 2018

Da bo šlo vse gladko, preverite svojo prijavo, nastanitev, izbiro kotizacije …

Točno leto dni je minilo od lanske Microsoftove NT konference. In le še teden dni nas loči do letošnje. Tehnologija se razvija z noro hitrostjo in nesluteno razsežnostjo. Na NT konferenci vse te spremembe in novosti lovimo, izbrani predavatelji pa bodo kmalu lahko postregli z znanjem in aplikacijami za vaš strokovni razvoj in optimizacijo poslovnih procesov vašega podjetja.

Preberi več

petek, 11. maj 2018

Tom PIT | Partner Event

Centralizirana informacijska infrastruktura prinaša nov pogled na področje digitalizacije in digitalne transformacije v podjetjih. Predstavlja vpogled v IT okolje, kjer vladata red ter transparentnost, ki ju dosežemo s pomočjo koncepta abstrakcije tehnologije in vsebine na enotni arhitekturi.

Preberi več

petek, 11. maj 2018

Panožno specifične vsebine na NTK Poslovnem dnevu

NTK Poslovni dan je na 23. NT konferenci na sporedu drugi dan konference, v sredo, 23. maja. Po osrednjem dogodku bomo dan nadaljevali v poslovnem slogu – s trendi in rešitvami za panožno specifične vsebine. Največji poudarek bo tako namenjen proizvodnemu sektorju, finančnemu sektorju, energetskemu sektorju in sektorju javnih storitev ter javnemu sektorju. Katere bodo ključne vsebine in predstavljeni trendi pa v nadaljevanju.

Preberi več

sreda, 02. maj 2018

DAN D – ker na NTK se svet drugač' vrti!

Dolgo ste ugibali in se spraševali, katero udobno obutev za večerne zabave na 23. NT konferenci spakirati v kovček. Medtem vas je že skrbelo, da smo letos pripravili le pester dnevni program, poln delavnic, zanimivih predavanj, po katerih vas bo čakalo osvežilno pivo na dogodku Peer2Pir, na večerne zabave pa smo preprosto pozabili? Ne skrbite, zdaj je napočil čas, da vam razkrijemo, koga gostimo na sredini večerni zabavi! Ne pozabite na plesno obutev, saj v sredo, 23. maja, gostimo novomeško skupino Dan D!

Preberi več

ponedeljek, 23. april 2018

NTK Poslovna mreža – da boste kar najboljše izkoristili svoj čas!

Se spomnite, kdaj ste nazadnje sklenili posel v pisarni, na formalnem sestanku, s posameznikom, ki ste ga prvič srečali? Odgovor nam je seveda poznan, zato smo tudi na 23. NT konferenci pripravili odlično platformo za mreženje v neformalnem in sproščenem okolju. Ljudje že od nekdaj sklepajo posle s posamezniki, ki so jim podobni, priljudni, z ljudmi, ki jih poznajo in jim zaupajo. Ker je mreženje ključnega pomena v poslovnem svetu, ki vam lahko odpre ogromno novih priložnosti za posel, smo tudi letos pripravili NTK Poslovno mrežo, v katero se lahko vključite že pred konferenco.

Preberi več

sreda, 18. april 2018

Slano morje, toplo sonce, hladno pivo – združijo se na NT konferenci!

Peer2Pir je že tradicionalno neformalno druženje na NT konferenci, ki bo letos potekalo v torek in sredo. Najstarejša in najbolj priljubljena pijača, pivo, bo tudi letos glavna zvezda druženja Peer2Pir, a hkrati ne pozabite, da se največ posla sklene ravno ob točilnem pultu, zato vam predlagamo, da se dobro opremite, saj ob pivu besede tečejo še hitreje!

Preberi več

sreda, 18. april 2018

Zbirajte NTcoine, prislužite si lepe nagrade!

Priljubljena virtualna valuta NT konference, NTcoin, vam tudi letos prinaša raznovrstne ugodnosti. NTcoini so v resničnem življenju pravzaprav točke, ki jih boste udeleženci NT konference zbirali s sodelovanjem v konferenčnih aktivnostih, kar v prevodu pomeni tudi, da več točk, kot boste zbrali, boljšo nagrado si boste lahko prislužili s sodelovanjem v igri spomina v kotičku Geek Boutique!

Preberi več