Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

petek, 17. maj 2019

Peer2Pir, ker brez osvežitve pač ne gre!

Je še katera stvar, ki vam paše bolj, kot hladno osvežilno pivo, po napornem dnevu predavanj, vsrkavanja novih znanj, trendov in informacij? Brez skrbi, vemo, da ne, zato se bomo tudi letos družili na dogodku Peer2Pir, po zaključenem dopoldanskem konferenčnem delu.

Preberi več

nedelja, 05. maj 2019

Česa ne smete zamuditi na #ntk19, če ste razvojni inženirji?

Dandanes se razvijalci vse pogosteje soočate z zahtevami po kompleksnih, distribuiranih rešitvah. Za uspešno izpolnitev teh pričakovanj je potrebna investicija v znanje in redno spremljanje aktualnih novosti in trendov. Da boste obdržali korak s časom in trendi, ki prihajajo, preverite, katerih predavanj na 24. NT konferenci ne smete zamuditi.

Preberi več

petek, 26. april 2019

Sistemski inženirji – to so predavanja, namenjena prav vam!

Kar nekaj vas je, sistemskih inženirjev, ki že spremljate vsebine in predavatelje na 24. NT konferenci. A da bo iskanje po seznamu predavanj in vsebinah lažje, smo za vas pripravili kažipot po NT konferenci. Koga ne smete zamuditi, preslišati, ali spregledati na urniku? Spodnja predavanja in predavatelji bodo prav za vas pripravili vsebine, ki vam bodo v veliko pomoč pri nadaljnjem delu in sprejemanju odločitev.

Preberi več

četrtek, 25. april 2019

Ste že poskrbeli za nastanitev v času NT konference?

Če na nastanitev niste niti pomislili in pogumno razmišljate, da boste to storili v zadnjih trenutkih oziroma da se boste o nastanitvi odločali na licu mesta vam svetujemo, da za rezervacijo nastanitve poskrbite že danes. Danes, oziroma prav nič kasneje, kot si boste priskrbeli kotizacijo za 24. NT konferenco.

Preberi več

četrtek, 25. april 2019

Zaključene prijave na dogodek Razvoj šolstva v dobi umetne inteligence

Dragi šolniki, tudi letos ste se odzvali v velikem številu z udeležbo na dogodku Razvoj šolstva v dobi umetne inteligence, ki bo potekal v sklopu 24. NT konference, v torek, 21. maja 2019, v Grand hotelu Bernardin, v Portorožu. Veseli nas, da vam je mar za prihodnje generacije, da se že veselite predajati, kot tudi prejemati znanje o umetni inteligenci, ki že pospešeno pronica v vse družbene pore.

Preberi več

petek, 19. april 2019

Panelna razprava na temo kibernetske varnosti

Panelna tehnološka razprava na temo kibernetske varnosti bo na sporedu v sredo, 22. maja, v družbi priznanih strokovnjakov za varnost. Na razpravi bodo svoje znanje in pogled na problematiko kibernetske varnosti delili Gorazd Božič (SI-CERT), Milan Gabor (Viris d.o.o.), Miha Pihler (Mikeji d.o.o.), panel pa bo povezoval Luka Manojlović (MA-NO d.o.o.).

Preberi več

petek, 12. april 2019

NTK Poslovni dan

Pomemben del 24. NT konference bo že tradicionalno namenjen poslu in trendom, povezanimi s posebnimi področji, t. i. vertikalami. NTK Poslovni dan bo na sporedu drugi dan konference, v sredo, 22. maja. Po osrednjem dogodku v nabito polni dvorani Evropa, v družbi uveljavljene TV voditeljice Darje Zgonc in nepričakovanem srečanju 'umetne inteligence' in 'zdrave kmečke pameti', bomo dan nadaljevali nekoliko drugače, kot ste bili vajeni do zdaj. Že v dopoldanskih urah bomo glavne tehnološke in poslovne vsebine razdelili na dva dogodka, namenjena področju, ki vas zanima. Iz prve roke priznanih strokovnjakov boste ne glede na to, ali je vaš fokus usmerjen na tehnologijo ali poslovanje, izvedeli o najnovejših trendih in novostih s področja umetne inteligence.

Preberi več

četrtek, 11. april 2019

Izkoristite priložnost – vključite se v NTK Poslovno mrežo!

Vsak dan se borimo s časom, včasih ga želimo celo prehiteti. Kako delovni čas kar najbolj učinkovito izkoristiti? Kako si razporediti delovne dni, ure in minute? Medtem ko žongliramo med samim delom in poslovnimi sestanki, si moramo vzeti tudi čas za izobraževanje, pridobivanje novega znanja, za iskanje novih priložnosti za optimizacijo in nadgradnjo delovnih procesov in iskanje novih poslovnih partnerjev.

Preberi več

ponedeljek, 01. april 2019

Srečanje Microsoftovih partnerjev

Dogodek, ki bo tudi letos združil prestižne Microsoftove partnerje, z imenom Srečanje Microsoftovih partnerjev, bo potekal v okviru 24. NT konference, v torek, 21. maja 2019, v Grand hotelu Bernardin.

Preberi več

četrtek, 21. marec 2019

Slovenski MVP strokovnjaki na tehnološkem delu NT konference

Programski del 24. NT konference že dobiva svojo podobo in čas je, da vam razkrijemo prve predavatelje. Tako kot v preteklih letih se nam bodo tudi na letošnji konferenci pridružili slovenski strokovnjaki z nazivom MVP, 'Most Valuable Proffesional'. Cenjen naziv podjetje Microsoft podeli za visoko strokovnost neodvisnim vrhunskim strokovnjakom, ki so naziv pridobili ravno zaradi svojega zavzetega sodelovanja v tehničnih skupnostih in izjemnih dosežkov na svojem področju.

Preberi več

torek, 19. marec 2019

Identifikacijska kartica – nepogrešljiv konferenčni dodatek

Identifikacijska kartica, ki jo boste prejeli prvi dan vaše udeležbe na 24. NT konferenci, tudi letos velja za nepogrešljiv konferenčni dodatek, ali če vam je ljubše, tudi letos le-ta velja za obvezno opremo, saj bo dostop do konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja možen le z NTK identifikacijsko kartico.

Preberi več