Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

četrtek, 12. november 2020

INTERVJU | Rok Pirnat iz B2 BI d.o.o.

Pred dogodkom NT Remote smo se pogovarjali z Rokom Pirnatom, direktorjem B2 BI, d. o. o. Skupina B2 je pred nekaj leti začela svojo transformacijo, danes je eno najbolj perspektivnih podjetij, z lastnostmi vašega partnerja prihodnosti. Na enem mestu strankam nudijo svetovanje, implementacijo BI in Microsoft365 ter razvoj digitalnih kompetenc.

Preberi več

petek, 06. november 2020

10 (p)osebnih o letošnji izdaji NT konference

POSEBNO? Letošnji NT Remote bo poseben ravno toliko, kot je posebno leto 2020. OSEBNO? Prepričani smo, da bo letošnji NT Remote veliko bolj oseben, kot je (žal) osebno leto 2020. Letos za trenutek pozabimo na Portorož. Na morje, galebe, koncerte in na novo stisnjene dlani, ki so tako ali drugače obrodile sadove. In pomislimo na (vsaj) 10 tistih razlogov, zaradi katerih nikakor ne smete zamuditi letošnjega posebnega, vsebinsko bogatega in virtualno osebnega NT Remote. Nekaj teh navajamo spodaj. In zagotavljamo, da boste z njimi osvojili tudi vaše direktorje.

Preberi več

četrtek, 05. november 2020

NT Remote na eni najboljših svetovnih virtualnih platform

Upamo si trditi, da virtualnega dogodka, kakršen bo letošnji NT Remote, pri nas še ni bilo. Prvi razlog za to je seveda vsebina konference, ki jo iz leta v leto dopolnjujemo in nadgrajujemo ter prilagajamo zahtevam časa. Drugi razlog pa je v tehnični dovršenosti, razgibanosti in vsestranskosti platforme, na kateri smo zasnovali letošnji NT Remote.

Preberi več

torek, 03. november 2020

WORKSHOPS | Poglobljene delavnice

NT Remote ponuja dostop do znanja in možnost učenja od vrhunskih strokovnjakov. Udeležili se boste lahko delavnic, ki jih bodo strokovnjaki izvedli ekskluzivno za NT Remote.

Preberi več

torek, 03. november 2020

Vsebinski sklop | SERVER | Strežniki in infrastruktura

Poseben sklop predavanj na NT Remote bo namenjen strežniški infrastrukturi, upravljanju in hibridnim scenarijem. Slovenski in tuji MVPji bodo predstavili tehnologije, kot so Azure Files in Azure File Sync, najpogostejše napake pri delu na daljavo z uporabo storitev oddaljenega namizja, upravljanje strežnikov in Azure storitev z Admin centrom, udeležili pa se boste lahko tudi poglobljene delavnice upravljanja ne-Azure virtualnih računalnikov z Azure storitvijo Arc.

Preberi več

torek, 03. november 2020

Vsebinski sklop | SECURITY | Informacijska varnost

Vsi, ki vas zanimajo varnostni vidiki, boste na NT Remote lahko prisluhnili poglobljenemu predavanju, kjer se bosta soočila Milan Gabor in Miha Pihler (jesenska izdaja RED vs. BLUE). Poleg tega boste lahko sodelovali na štiriurni delavnici s Paulo Januszkiewicz ter se pridružili številnim ostalim predavanjem na temo varnosti tako v oblaku kot na infrastrukturi v podjetju.

Preberi več

torek, 03. november 2020

Vsebinski sklop | CLOUD | Tehnologije v oblaku

Na NT Remote tudi letos ne bo manjkalo tematik, povezanih z oblačnimi storitvami. Spoznali se boste z vsemi novostmi, ki so v zadnjem letu zaznamovale Microsoftov oblak Azure, teme predavanj pa bodo zajemale tudi upravljanje, varovanje identitet s sistemom brez gesel, varovanje hibridnih postavitev, upravljanje kontejnerjev s sistemom Kubernetes itd.

Preberi več