Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

četrtek, 17. september 2020

Jesenska NT konferenca ponovno v obliki virtualnega NT Remote – doživite novo interaktivno virtualno izkušnjo

Ob upoštevanju trenutne situacije po svetu ter z zavezo zagotavljanja zdravja in varnosti vseh nas vas obveščamo, da NT konference, ki je bila načrtovana za november 2020, ne bomo izvedli v predvidenem terminu in obliki, torej se med 3. in 5. novembrom v Portorožu žal ne bomo videli. Kar pa še ne pomeni, da se ne bomo srečali – NT konferenco namreč v njeni virtualni obliki pod imenom NT Remote prinašamo k vam, in to z vsemi njenimi najboljšimi lastnostmi!

Preberi več

ponedeljek, 01. junij 2020

Na voljo so posnetki predavanj NT Remote

Na virtualnem tehnološko-poslovnem dogodku NT Remote v sredo, 20. maja 2020, smo v enem popoldnevu v 9 vzporednih sklopih, ki so se odvijali v Microsoft Teams Live sejah, izvedli dva keynote-a, številna tehnološka predavanja, 6 poslovnih vertikal, Srečanje Microsoftovih partnerjev in sklop Šolstvo prihodnosti. Na 35 predavanjih se nam je pridružilo 78 govorcev, ki so vas več kot očitno navdušili, saj je dogodek dosegel kar 6.643 vaših ogledov.

Preberi več

petek, 22. maj 2020

NT Remote - največji virtualni tehnološko-poslovni dogodek v Sloveniji

V preteklih mescih smo se soočili z velikim številom izzivov, ki so od nas zahtevali kar nekaj prilagoditev načina življenja. Poleg tega pa so se postavila tudi vprašanja, ki so narekovala spremembe v naših perspektivah – kje so meje med realnim in virtualnim ter kako sprejeti dejstvo, da bodo te meje v prihodnosti še bolj zabrisane?

Preberi več

sreda, 13. maj 2020

Poglejte si urnik NT Remote

Do brezplačnega virtualnega dogodka NT Remote, ki bo 20. maja 2020, nas loči še teden dni. Vsebina, ki si jo boste lahko ogledali v več vzporednih vsebinskih sklopih, bo predvsem zelo aktualna, saj bomo s konkretnimi rešitvami odgovarjali na številna vprašanja in izzive, ki jih prinaša nova realnost.

Preberi več

nedelja, 03. maj 2020

Nova zgodba, ki jo piše NT Remote – pridružite se nam 20. maja 2020

V trenutnem obdobju smo se tako posamezniki kot večina organizacij po vsem svetu znašli pred številnimi izzivi, ki zahtevajo konkretne, pozitivno naravnane in učinkovite rešitve. Odgovore na vsa aktualna vprašanja bomo ponudili na virtualnem dogodku NT Remote! V enem dnevu boste prek več vzporednih predavanj s področij tehnologije, poslovanja in izobraževanja pridobili ključno uporabno znanje, ki vam bo omogočilo učinkovito prilagoditev novim razmeram ter optimalno delovanje na vseh področjih v časih, ko je in bo tehnologija bolj pomembna kot kdaj koli prej.

Preberi več

četrtek, 02. april 2020

NT konferenca med 3. in 5. novembrom, maja se srečamo na NT Remote

Svet, kot ga poznamo, se je v zadnjih mesecih začel vrteti drugače in na stežaj smo odprli vrata virtualnemu svetu. V tem negotovem obdobju nam z vso svojo zmogljivostjo daje možnost za ohranitev stikov ter krepitev osebnih in poslovnih odnosov na novi, drugačni ravni. Hkrati pa nam ponuja odlično priložnost za razvoj veščin, ki smo jih do ne dolgo nazaj še lahko zapostavljali.

Preberi več

ponedeljek, 16. marec 2020

25. NT konferenca prestavljena na jesen 2020

Glede na resnost situacije s širjenjem koronavirusa v državi smo se odločili, da 25. NT konferenco prestavimo na jesen 2020. Varnost vseh, kakor koli sodelujočih na dogodku, nam je in bo na prvem mestu, zato se nam to zdi edina razumna in odgovorna odločitev, saj bo jesenski datum vsem omogočil varno sodelovanje na konferenci.

Preberi več

ponedeljek, 09. marec 2020

POPUST ZA DAN ŽENA

Upamo, da ste 8. marec preživele v dobri družbi in dobro razpoložene. Podarjamo vam 10 % popusta za obisk letošnje konference.

Preberi več

ponedeljek, 03. februar 2020

Izberite NTK kotizacijo po svoji meri

Letos se bomo na NT konferenci srečali med 18. in 20. majem, in sicer na vsem dobro znani lokaciji – v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu. Kotizacije tudi za to konferenco ostajajo enake kot preteklih nekaj let, tako vsebinsko kot cenovno.

Preberi več

ponedeljek, 03. februar 2020

NT konferenca ponovno z vami

Pretekla konferenca, ki smo jo skupaj preživeli v sončnem Portorožu, je s svojimi presežki spet dokazala, da gre za izjemen dogodek, in tako upravičila nagrado za Najboljši B2B dogodek 2018 (Conventa Crossover Best Event Award).

Preberi več