Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

četrtek, 02. april 2020

NT konferenca med 3. in 5. novembrom, maja se srečamo na NT Remote

Svet, kot ga poznamo, se je v zadnjih mesecih začel vrteti drugače in na stežaj smo odprli vrata virtualnemu svetu. V tem negotovem obdobju nam z vso svojo zmogljivostjo daje možnost za ohranitev stikov ter krepitev osebnih in poslovnih odnosov na novi, drugačni ravni. Hkrati pa nam ponuja odlično priložnost za razvoj veščin, ki smo jih do ne dolgo nazaj še lahko zapostavljali.

Preberi več

ponedeljek, 16. marec 2020

25. NT konferenca prestavljena na jesen 2020

Glede na resnost situacije s širjenjem koronavirusa v državi smo se odločili, da 25. NT konferenco prestavimo na jesen 2020. Varnost vseh, kakor koli sodelujočih na dogodku, nam je in bo na prvem mestu, zato se nam to zdi edina razumna in odgovorna odločitev, saj bo jesenski datum vsem omogočil varno sodelovanje na konferenci.

Preberi več

ponedeljek, 09. marec 2020

POPUST ZA DAN ŽENA

Upamo, da ste 8. marec preživele v dobri družbi in dobro razpoložene. Podarjamo vam 10 % popusta za obisk letošnje konference.

Preberi več

ponedeljek, 03. februar 2020

Izberite NTK kotizacijo po svoji meri

Letos se bomo na NT konferenci srečali med 18. in 20. majem, in sicer na vsem dobro znani lokaciji – v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu. Kotizacije tudi za to konferenco ostajajo enake kot preteklih nekaj let, tako vsebinsko kot cenovno.

Preberi več

ponedeljek, 03. februar 2020

NT konferenca ponovno z vami

Pretekla konferenca, ki smo jo skupaj preživeli v sončnem Portorožu, je s svojimi presežki spet dokazala, da gre za izjemen dogodek, in tako upravičila nagrado za Najboljši B2B dogodek 2018 (Conventa Crossover Best Event Award).

Preberi več