Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

četrtek, 22. september 2022

Antivirusni program NTersafe - uporaba zaželena

Že dolgo se ne slepimo več. Virusi in zlonamerne okužbe sta strah in trepet vseh nas! Ne samo na področju kibernetske varnosti – lahko spodneseta tudi dobro počutje in zamajata vašo udeležbo na 27. NT konferenci.

Preberi več

torek, 20. september 2022

Šolstvo prihodnosti bo obarvano z mamljivo vsebino

V sklopu 27. NT konference se bo v ponedeljek, 26. septembra, med 10. in 17. uro v Grand hotelu Bernardin, v Portorožu, odvijal dogodek Šolstvo prihodnosti. Obravnavali bomo aktualne teme, kot so trendi in priložnosti, ki jih nudi digitalna transformacija v izobraževanju, kakšno je varno in spodbudno učno okolje in pobližje pogledali možnosti uporabe Microsoft PowerApps v šolstvu.

Preberi več

nedelja, 18. september 2022

Program za NT Poslovni dan je znan!

27. NT konferenca bo tudi letos tradicionalno gostila NT Poslovni dan – dan, namenjen izzivom ter priložnostim v gospodarstvu v odnosu z najnovejšimi tehnologijami. Na sporedu bo drugi dan konference, v torek, 27. septembra. Vljudno vabljeni direktorji, lastniki podjetij, vodstveni kadri in poslovni odločevalci.

Preberi več

petek, 16. september 2022

NTK tehnološki del bo gostil Panel na temo informacijske varnosti

Informacijska varnost je zagotovo tema, ki ji posvečamo vedno več pozornosti in tema, ki bo v prihodnje imela vedno večjo težo tudi v našem vsakdanjem (ne samo poslovnem) življenju. Ogromno pozornosti ji bomo tudi posvetili v sklopu 27. NT konference v okviru panela na temo informacijske varnosti.

Preberi več

petek, 16. september 2022

Scott Schnoll: zveneče ime NTK tehnološkega odra

Scott Schnoll je nekdanji dolgoletni Microsoftov MVP za Exchange Server, Windows in storitve upravljanja pravic. Danes je vodja podpore za izdelke za Microsoft Exchange. Pred tem je bil višji programski vodja v skupini Office 365 Trust Team pri Microsoftu, kjer je delal na gradnji zaupanja strank s pobudami za preglednost in ocenjevanja tveganja Microsoftovih storitev v oblaku.

Preberi več

sreda, 07. september 2022

NTK Posel | Odmevna imena in teme na NT Poslovnem dnevu

Poslovni dan 27. NT konference se predstavlja tudi z odmevnimi imeni strokovnjakov s področja, ki bodo z vami delili izkušnje in se dotaknili aktualnih tem pod okriljem sklopa Iz krize v krizo v trajnostno rast / From crisis to crisis to sustainable growth. 27. september je zagotovo dan velikih imen in premikov.

Preberi več

torek, 06. september 2022

NTK Posel | Praktične delavnice v sklopu Poslovnega dne

V sklopu 27. NT konference in Poslovnega dne, ki bo na sporedu v torek, 27. septembra, bodo letos kot noviteta na voljo tri praktične delavnice za poslovne vodje. Prijave na ekskluzivne delavnice, ki bodo sprejele do 25 udeležencev, so že možne in na voljo za tiste, ki ste si kotizacijo za 27. NT konferenco že zagotovili.

Preberi več