Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

torek, 09. maj 2017

Stephane Garelli, svetovni guru konkurenčnosti

Na NTK Poslovnem srečanju, ki bo na sporedu v torek, 16. maja 2017, bomo med drugimi gostili tudi strokovnjaka s področja svetovne konkurenčnosti Stephana Garellija, ustanovitelja Mednarodnega inštituta za razvoj managementa ter IMD Svetovnega centra konkurenčnosti ter predsednika odbora direktorjev vodilnega francoskega Švicarskega časopisa »Le Temps«.

Preberi več

ponedeljek, 08. maj 2017

»IT« konferenca leta, na kateri ne želite manjkati!

Mi že odštevamo zadnje dni do začetka 22. NT konference, vi pa še vedno nimate svoje kotizacije? Skrajni čas torej, da vam predstavimo še nekaj razlogov, zakaj na »IT« konferenci leta zagotovo ne boste manjkali. Seštejte izobraževanje, mreženje ter prijetno druženje. Veste, kakšen je rezultat? Edinstvena priložnost za sklepanje novih poslov, iskanje poslovnih priložnosti, nova sklenjena partnerstva, utrjena obstoječa poznanstva ter pridobljeno znanje, ki bo skrajšalo vaše delovne procese in izboljšalo konkurenčnost vašega podjetja. Takšne priložnosti res ne gre zamuditi!

Preberi več

petek, 05. maj 2017

Paula Januszkiewicz: Delavnica vdiranja in izboljševanja Windows infrastrukture

Delavnica vdiranja in izboljševanja Windows infrastrukture (»Hacking and Hardening Windows Infrastructure Workshop«), ki bo na sporedu 15. maja med 10:15 in 16. uro, bo vključevala tudi Windows 10 in njegove nove varnostne funkcije. Nasvete za varnost bo z nami delila poljska strokovnjakinja Paula Januszkiewicz, ki ima dostop do izvorne kode operacijskega sistema Windows in je specializirana za Microsoftove varnostne rešitve, za katere ima številne certifikate.

Preberi več

četrtek, 04. maj 2017

NTK večerno dogajanje

22. NT konferenco bo spremljal pester dnevni program, a dolgčas vam ne bo niti v večernih urah. Raznolik glasbeni izbor večernega programa bosta letos zagotavljala eden najbolj prepoznavnih DJ-jev pri nas z edicijo plesnega disko zvoka, zmešanega s poletnimi morskimi vibracijami, ter najuspešnejša in zagotovo tudi najbolj priljubljena slovenska rock glasbena skupina vseh časov.

Preberi več

ponedeljek, 01. maj 2017

Vam prija hladno pivo? Nam tudi!

Pravijo, da prijatelji prinesejo srečo v naše življenje, najboljši prijatelji poleg sreče prinesejo tudi pivo. Naj vas torej ne čudi, da vas na NT konferenco vežejo tako tesne vezi, saj bomo tudi letos v sodelovanju s pivovarno Union poskrbeli za res hladno pivo!

Preberi več

nedelja, 30. april 2017

NTcoin – virtualna valuta NT konference

Elitna ter edinstvena valuta NT konference se imenuje NTcoin in tudi letos vam prinaša raznovrstne ugodnosti. NTcoini so točke, ki jih boste obiskovalci NT konference zbirali s sodelovanjem v konferenčnih aktivnostih, zbrane točke pa boste nato lahko vložili v igro spomina in se potegovali za lepe nagrade v Geek Boutique trgovini.

Preberi več

ponedeljek, 24. april 2017

NTK poslovna mreža – spoznajte se že pred dogodkom

Ste se že prijavili na NT konferenco? Vas zanima, kdo vse bo tudi tam? Potem je skrajni čas, da se vključite v NTK poslovno mrežo. Dogovorite se za formalni sestanek s partnerjem ali za sproščen klepet s kolegom na NT konferenci že pred dogodkom in si zagotovite njihov čas.

Preberi več

ponedeljek, 24. april 2017

Programski sklop Dynamics 365

V sklopu Microsoft NT konference, ki bo med 15. in 17. majem v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu, vas v torek, 16. maja, vabimo na poseben programski sklop Dynamics 365.

Preberi več

četrtek, 16. marec 2017

Znani so prvi govorci tehnološkega dela NT konference

22. Microsoftova NT konferenca dobiva svojo podobo. Vsebina tehnološkega dela NT konference bo usmerjena v oblak in s tem digitalno preobrazbo. Prikazali bomo, katere so tiste tehnologije, znanja in pristopi, ki jih morate poznati, da bosta vaš posel in posel vaših strank uspešna, sodobna in varna danes, jutri in v prihodnje.

Preberi več

sreda, 15. marec 2017

Poslovne vsebine na 22. NT konferenci

Dejstva, da se nenehne spremembe v poslovnem svetu odvijajo vse hitreje, ne gre več poudarjati. Novi vzorci, načini in oblike poslovanja nas iz dneva v dan usmerjajo v aktivnost, da naredimo korak naprej ter prilagodimo svoje razmišljanje in delovanje. Lahko smo namreč prepričani, da če se ne bomo mi prilagodili v smeri hitrejšega in bolj učinkovitega poslovanja, se bo naša konkurenca zagotovo.

Preberi več