Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

ponedeljek, 15. januar 2018

Tri različne kotizacije za udeležbo

Microsoftova NT konferenca vsako leto gosti številne domače in tuje strokovnjake s področja tehnologije in posla ter na podlagi vaših želja pripravlja različne okrogle mize in delavnice. Poskrbi pa seveda tudi za številne priložnosti za mreženje, sestanke, sklepanje poslov in neformalna druženja z ostalimi udeleženci dogodka.

Preberi več

sreda, 10. januar 2018

Vabljeni na Microsoftovo 23. NT konferenco!

Zdi se kot včeraj, ko smo se od vas poslovili na sončni dan pretekle 22. NT konference. Čeprav bi si včasih želeli, da bi eno leto minilo vsaj nekoliko počasneje, vam moramo zaupati, da se že danes veselimo snidenja z vami na že naslednji, 23. NT konferenci.

Preberi več

ponedeljek, 22. maj 2017

Na 22. NT konferenci več kot 2.200 udeležencev

Uspešno smo zaključili Microsoftovo 22. NT konferenco, ki je letos ponovno pustila močan vtis tako med predavatelji kot tudi med vami, dragi udeleženci. V Portorožu se vas je na konferenci zbralo več kot 2.200, novo znanje ste pridobivali na številnih predavanjih, predstavljenih s strani več kot 100 priznanih strokovnjakov s tehnološkega in poslovnega področja. Letos smo ponovno podirali rekorde glede na obiskanost predavanj, kar nam le potrjuje, da so bile izbrane vsebine zanimive ter nedvomno koristne. Zagotovo se bomo potrudili, da bomo tudi naslednje leto, na 23. NT konferenci, presegli vaša pričakovanja.

Preberi več

nedelja, 14. maj 2017

22. NT konferenca je tik pred vrati - preverite svojo kotizacijo!

Ekipa NT konference ter predavatelji smo že v nizkem štartu za jutrišnji začetek 22. NT konference. Veselimo se našega snidenja ter pestrega konferenčnega dogajanja. Da pri registraciji ne bo prihajajo do zapletov ter zmede, vas prosimo, da še enkrat preverite, kaj vključuje vaša kotizacija. Izbirali ste lahko med tremi različnimi – NTK Polna kotizacija, NTK Mreženje ter NTK Poslovno srečanje. Pa veste, katera je vaša in kaj vključuje? Preverite pred svojim prihodom.

Preberi več

sobota, 13. maj 2017

Storitev PRINT POINT

Na 22. NT konferenci bo v avli Grand Hotela Bernardin na voljo PRINT POINT, kjer si lahko natisnete konferenčne materiale – urnik, konferenčno brošuro, svoje materiale ali pa si vse razpoložljive dokumente prenesete na svojo napravo.

Preberi več

petek, 12. maj 2017

Koristni napotki: ste pripravljeni na 22. NT konferenco?

Predavatelji in ekipa NT konference so že v nizkem štartu in čas je, da se na pestro konferenčno dogajanje pripravite tudi vi. Da bo prihod v Portorož brez stresa in boste osredotočeni le na nabiranje novega znanja in mreženje, smo za vas zbrali nekaj koristnih napotkov.

Preberi več