Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

sobota, 25. september 2021

Zabava vol. II |»Hir aj kam, hir aj go«, torek!

Je zanimiv, drugačen in poseben. Že skoraj trideset let ustvarja pod mogočnim umetniškim imenom, a sam pravi, da je preprost šarlatan. In čefur. In še marsikaj. Dame in gospodje, samo za vas bo iz Ljubljane v Portorož prišel eden in edini, Magnifico!

Preberi več

sobota, 25. september 2021

Zabava vol. I | Ste za noč v Londonu?

Kako vam je všeč nočno življenje v Londonu? Pa utrip tega metropolitanskega mesta? Kaj pravite na najbolj popularno angleško pijačo, gin (in tonik)? Slišali smo vaše namige in uslišali vaša pričakovanja – zato vam bomo London Night pripeljali kar na plažo Grand Hotela Bernardin. Za en večer, za eno noč, za 26. NT konferenco – se pretvarjajmo, da je London pri nas doma.

Preberi več

petek, 24. september 2021

NTERSAFE. Varno na NTK.

NTK bo letos dodatno zaščiten z antivirusnim programom. Seveda bo ta antivirusni program deloval le toliko, kolikor ga bomo vsi mi, udeleženci NTK, vzeli za svojega in ga tudi dosledno »uporabljali«. In ne, nismo izumljali novih Microsoftovih programov ali aplikacij. V resnici gre le za to, da si želimo varno izpeljati NT KONFERENCO 2021. Zato vas vabimo, da se sprehodite skozi nekatere ključne komponente našega NTERSAFE programa.

Preberi več

četrtek, 23. september 2021

8 + 1 RAZLOG, ZAKAJ (NE) NA NTK!

NT konferenca se z naglico približuje. Nekateri že razmišljate, kaj boste vzeli s seboj in se veselite vnovičnega srečanja kolegov, ki jih že dolgo niste videli. Veselite se razgledov na morje. Pa novih veščin in motivacije, ki so v tem času več kot dobrodošli.

Preberi več

četrtek, 23. september 2021

Stopite na pot uspeha skupaj z nami! | Inovatio

Zgodba podjetja Inovatio je pot o viziji in pogumu. Pot, ki jo že vrsto let uspešno prepletata inovativnost in fleksibilnost uigrane ekipe. Zgodba se je rodila s skupnimi močmi zaposlenih, ki jih odlikujejo večletne izkušnje s področja inovativne tehnologije. Svojo pot je nadgradila z distribucijo fleksibilnega poslovnega in šolskega pohištva vodilnega nemškega proizvajalca VS in tako svojo ekipo še razširila.

Preberi več

torek, 07. september 2021

Šolstvo prihodnosti

Področje šolstva se je v zadnjem letu soočilo z neštetimi izzivi, doživelo nenadne korenite spremembe in se osredotočilo na digitalizacijo. Vse naštete spremembe so nas spodbudile, da se tudi na letošnji NT konferenci posvetimo področju šolstva v prihodnosti.

Preberi več

petek, 27. avgust 2021

NTK Poslovni dan

NTK Poslovni dan bo na letošnji NT konferenci na sporedu v torek, 28. septembra 2021. Pripravili smo štiri vsebinske sklope, ki pokrivajo pomembne aktualne tematike.

Preberi več

petek, 27. avgust 2021

NTK Tehnologija

Vsebinski sklopi s področja tehnologije so vam že dobro znani, dodali bomo le še zadnje novosti. Spremljajte nas za več podrobnosti.

Preberi več

torek, 10. avgust 2021

30 uspešnih let podjetja ACORD-92

Eden zvestih partnerjev NT konference je tudi podjetje ACORD-92, ki letos beleži že 30. obletnico uspešnega delovanja in 20 uspešnih let spletne trgovine PCplus.si.

Preberi več

četrtek, 24. junij 2021

Udoben počitek po produktivnem dnevu

Kaj je lepšega kot preživeti produktiven in zabaven dan na vašem najljubšem poslovno-tehnološkem dogodku? Udoben počitek v sobi s pogledom na morje, kakopak! V Grand Hotelu Bernardin vas pričakujejo.

Preberi več