Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Novice

torek, 19. marec 2019

Zagotovite si 5 % popusta za hotelsko nastanitev

Star slovenski pregovor pravi 'rana ura – zlata ura' in ta velja tudi, ko se odločate za rezervacijo hotelskih nastanitev. V St. Bernardin Resortu so za udeležence 24. NT konference pripravili posebne cene, saj vas pri rezervaciji hotelskih nastanitev, vse do 19. aprila 2019, nagradijo s 5 % popusta na izbrano nastanitev po vaši meri.

Preberi več

torek, 19. marec 2019

Razvoj šolstva v dobi umetne inteligence - mesta so ZAPOLNJENA!

Kako vzgojiti posameznike, ki bodo vedeli, kdo ali kaj je umetna inteligenca (AI), kaj pomeni strojno učenje in kako omenjeno vpliva na naše vsakdanje življenje? V znanju je moč in samo znanje je tisto, ki nam bo odprlo okno v svet in postavilo svet v pravo perspektivo. Enako pa je tudi z umetno inteligenco in strojnim učenjem.

Preberi več

ponedeljek, 18. marec 2019

Luciano Floridi | Življenje v infosferi

Eden izmed osrednjih predavateljev na Osrednjem dogodku 24. NT konference bo svetovno (pri)znan Luciano Floridi. Italijan, ki poučuje na Oxfordski univerzi, se posveča etiki in filozofiji informacij. Aktiven je na različnih področjih, je prejemnik mnogih priznanj in nagrad ter ljubitelj šaha in skvoša.

Preberi več