Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Uspešna zgodba

ponedeljek, 19. september 2022

Sodelujte na bolj učinkovit način - interaktivno | Clevertouch

Sodobni interaktivni zasloni danes množično polnijo sejne sobe. Trend BYOM (Bring Your Own Meeting), ki se danes uveljavlja pomeni, da uporabniki vstopajo v sejne sobe s svojimi napravami, na katerih imajo dostop do svojih vsebin, prav tako so z njimi že prijavljeni v videokonferenčne platforme. 

Preberi več

četrtek, 25. avgust 2022

Čas je za digitalizacijo! | B2 IT

Covid-19 je drastično pospešil digitalizacijo podjetij in spremembo, ki bi se sicer odvila v nekaj letih prinesel praktično čez noč. Pozitivni vidiki sprememb so bili hitro vidni na produktivnosti zaposlenih, krajših časih izvedbe aktivnosti, avtomatizaciji, zmanjšanju števila vnosov, boljši preglednosti ter kontroli procesov. Podjetja se zato tudi v tem trenutku odločajo za vse večjo optimizacijo digitalno zastavljenih procesov ter večji adopciji rešitev ponudnikov, kot je B2 IT.

Preberi več

četrtek, 16. september 2021

Kako Microsoftova orodja izkoriščajo v podjetju Weiler? | Skupina stroka.si

Široka paleta Microsoftovih orodij zagotavlja praktično vse, kar sodobna organizacija potrebuje za vsakodnevno delo. Ob tem nedvomno velja, da lahko iz njih potegnemo največ, če jih uporabljamo v sklopu ekosistema, v katerem se med seboj povezujejo in neprestano sodelujejo. Ravno na ta način izzive premagujejo v podjetju Weiler, proizvajalcu rešitev za rezanje, brušenje in čiščenje ter končno obdelavo.

Preberi več