Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 18. maj 2019

Veeam | Komunalno podjetje vzdržuje nadzor nad svojimi Microsoft Office 365 podatki s pomočjo Veeam

Kot mnoga druga podjetja, je tudi podjetje Columbia Power & Water Systems CPWS želelo namestiti Microsoft Office 365 zaradi različnih poslovnih koristi.

Kot je dejala Karen St. Clair, direktorica IT sektorja pri CPWS, je Office 365 fantastična storitev, saj lahko zaposleni delajo kadarkoli in kjerkoli, ter hkrati sodelujejo na nove in učinkovitejše načine. IT administratorji lahko tudi med krizo ohranjajo in vodijo podjetje, ker je njihova IT infrastruktura replicirana v oblaku in na ta način vedno razpoložljiva. 

St. Clair pa je imela eno skrb glede Office 365. Pred zamenjavo lokalnega Microsoft Exchange za Office 365 Exchange Online, je želela zagotovilo, da lahko varnostno kopira podatke in ohrani nadzor nad celotno zgodovino e-sporočil podjetja. Podjetje CPWS je bilo sprva zaskrbljeno glede varnostnega kopiranja podatkov in politike zadrževanja storitve Office 365. Odgovornost Microsofta je skrb za infrastrukturo storitve, skrb za podatke pa še vedno ostaja v domeni posameznega podjetja. Ker je varnost zgodovine e-sporočil zelo pomembna za podjetje CPWS, se je le to odločilo uporabiti storitev Office 365, ki omogoča varno hrambo varnostnih kopij podatkov podjetja.

Kako so rešili poslovni izziv in kako jim je pri tem pomagalo podjetje Veeam, si preberite v študiji primera.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.