Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

Uspešna zgodba

ponedeljek, 13. maj 2019

Business Solutions | Power Your Team

Visokotehnološko podjetje Instrumentation Technologies iz Solkana pri Novi Gorici je globalni vodja na področju razvoja in prodaje instrumentacije za pospeševalnike delcev. S tem razlogom mora zagotoviti hiter in kakovosten pregled nad pretokom in pregledom informacij, saj malenkostne napake v komunikaciji rezultirajo v hude posledice, ko proizvajaš izdelke, ki so natančni na nanometer.

Preberi več

petek, 03. maj 2019

ADD | Rešitev za poslovno obveščanje DARS

V družbi za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., imajo več kot 1200 zaposlenih, ki skrbijo za upravljanje in vzdrževanje vseh zgrajenih avtocest in infrastrukturnih objektov ter naprav na njih. DARS d.d. je konec leta 2017 upravljal skupno 617,6 km avtocest in hitrih cest, 139,8 km priključkov, 22,2 km razcepov, 26.6 km počivališč ter 9,8 km drugih cest.

Preberi več

nedelja, 20. maj 2018

FMC | Enterprise authentikacija z različnimi »Captive« portali

Zasebni zdravstveni zavod v Združenem kraljestvu s 300 različnimi lokacijami, je želelo cenovno ugodno WiFi omrežje z enostavnim dodeljevanjem dostopov za različne profile uporabnikov z različnimi pozdravnimi »Captive« portali ter upravljanjem iz oblaka, namenjeno fizičnim osebam, medicinskim sestram, zdravnikom, obiskovalcem. Rešitev je morala podpirati Enterprise avtentikacijo ter BYOD za zaposlene, medicinske sestre in zdravnike.

Preberi več

petek, 18. maj 2018

ADD | Poslovna inteligenca v podjetju DARS

V DARSU je več kot 1200 zaposlenih, ki skrbijo za upravljanje in vzdrževanje vseh zgrajenih avtocest in infrastrukturnih objektov ter naprav na njih. DARS d.d. je konec leta 2017 upravljal skupno 617,6 km avtocest in hitrih cest, 139,8 km priključkov, 22,2 km razcepov, 26,6 km počivališč ter 9,8 km drugih cest.

Preberi več

sreda, 16. maj 2018

Konica Minolta | Spar Slovenija z orodjem K2 digitalizira procese in povečuje produktivnost

V podjetju Spar Slovenija d.o.o. so želeli izboljšati podporne procese, ki potekajo v zaledju (back office). Kot rešitev so želeli vpeljati enostavno platformo, preko katere bi lahko svoje procese v oddelkih digitalizirali (vhodni računi in dokumentacija, naročilnice, potni nalogi, dopusti, naročanje osnovnih sredstev,...) in povezali sisteme, kot so SAP, AD, Office 365 in druge.

Preberi več

četrtek, 03. maj 2018

Polycom | Rešitve za skupinsko delo v Skype for Business

Učinkovite rešitve za skupinsko delo ter profesionalno poslovno komuniciranje združujejo izmenjavo različnih vsebin, HD video in avdio komunikacijo, napredna tekstovna sporočila ter prikaz statusov, vendar pri tem kar 97 % obstoječih prostorov za sestanke ne omogoča kolaboracije v Skype for Business.

Preberi več