Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 05. september 2022

7 razlogov, zakaj potrebujete interaktivni zaslon v podjetju | Inovatio

Digitalna tehnologija nenehno spreminja način poslovanja, medsebojnega sodelovanja in sporočanja informacij. V podjetjih prinaša veliko novih in boljših možnosti delovanja. Digitalno proaktivna podjetja lahko poslujejo do desetkrat bolje in dosegajo boljše rezultate, kot istovrstna podjetja, ki še ne uporabljajo digitalne tehnologije.

Začetni vložek v opremo na dolgi rok zmanjša stroške poslovanja, poveča pa učinkovitosti dela in uspešnost podjetja. Vedno več je razlogov za investicijo v interaktivne zaslone, ki se pogosto uporabljajo v pisarnah, sejnih sobah, konferenčnih dvoranah in podobnih prostorih. Ustvarite pomembne povezave med tehnologijo, ekipo in velikimi idejami ter povišajte produktivnost z inovativnimi  SMART Board interaktivnimi zasloni. 

 

1.  TEHNOLOGIJA ZASNOVANA ZA PRODUKTIVNOST  

Povečajte zmogljivost svoje ekipe z visokokakovostnim in stroškovno učinkovitimi sestanki na daljavo, ki jih lahko izvajate v pisarni. Hitro deljenje najnovejših izsledkov, informacij, trikov in nasvetov.  

Zmožnost 20-točkovnega hkratnega dotika pomeni, da lahko več uporabnikov hkrati zapisuje, sodeluje, soustvarja in rešuje probleme, naloge... Sodelovanje v anketnih vprašanjih je enostavnejše in hitrejše analiziranje rezultatov. Je vizualna rešitev, ki pripomore k zanimivejšim in kvalitetnejšim predstavitvam. Zaradi nazornosti, višje ravni sodelovanja in enostavnejše komunikacije je predstavitev učinkovitejša. 

2.
 LOKACIJA VEČ NI OVIRA 

Interaktivni zasloni SMART Board omogočajo sodelovanje med napravami, pisarnami, oddaljenimi timi in časovnimi pasovi. Občutek boste imeli, kot da bi bili v isti sobi. 

Sodelujte pri sklepanju odločitev, imejte pregled in dostop do neposredne povratne informacije kjerkoli se nahaja vaša ekipa – tudi ko delo poteka na terenu. 

3.  SMART ZASLON SE UJAME Z VSO OBSTOJEČO TEHNOLOGIJO 

Vpeljava nove tehnologije poteka enostavno in intuitivno. SMART Board interaktivni zasloni so povezljivi z vašo že obstoječo programsko in strojno opremo, vso dodatno tehnološko opremo in platformami, ki jih že uporabljate in poznate. 

Priložena programska oprema in vsa orodja so v slovenskem jeziku. 

 

4.  AKTIVNO SODELOVANJE IN OHRANJANJE POZORNOSTI 

Dnevi dolgočasnih predstavitev na sestankih so že zdavnaj minili. SMART Board uporabnikom ponuja orodja, ki pripomorejo k proaktivnosti na delovnem mestu, višji ravni motivacije in ohranjanju pozornosti. Pri sestankih in predstavitvah lahko vsebino oblikujete in prilagajate sproti - plane, ideje, raziskave in analize pa prikažete na zelo nazoren način. Uporaba SMART Board interaktivnega zaslona tako pripomore k doseganju optimalnih rezultatov.  

5.  ZNEBITE SE PAPIRJA 

Izgubljate pozornost z zapisovanjem informacij, namesto, da bi se popolnoma posvetili sestanku ali prezentaciji? Spodbudite aktivno sodelovanje in samodejno zbirajte vse zapiske sestankov, dokumentacijo, odločitve, navdihujoče ideje - vse na enem organiziranem mestu. Vaši zapiski bodo ostali v digitalni obliki in v dokumentih, ki jih uporabljate (PowerPoint, PDF ...).  

6.  PREZENTACIJA 'NA KLIK' 

Enostavno povežite svojo napravo, napravo sodelavca ali zunanjega partnerja z interaktivnim zaslonom in omogočite hitro izmenjavo mnenj, prikaz idej, 'brainstorming'... 

Brez zapletenih tehničnih postopkov in kablov, povežite se na Wi-Fi in pričnite prezentirati. 

7.  TRAJNOST IN VARČNOST 

Nakup interaktivnega zaslona je investicija v digitalno preobrazbo, ki bo na dolgi rok zmanjšala stroške podjetja in ponudila številne možnosti ter rešitve za napredek.  

50 000 ur zanesljive uporabe zagotavlja življenjsko dobo zaslona vsaj 24 brezskrbnih let*. Interaktivni zasloni se ponašajo tudi z Energy STAR certifikatom, torej z nizko porabo energije in ugodnim vplivom na okolje. 

*pri uporabi 8 ur na dan ob delovnikih.  

 

Za vse podrobnosti, trike, nasvete in prikaz praktičnih primerov vas vabimo na predavanje, ki bo potekalo v sklopu 27. NT konference. 

OTROŠKO ENOSTAVEN ZA UPORABO, AMPAK 'BRUTALNO' ZMOGLJIV - SMART BOARD INTERAKTIVNI ZASLON. 



Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.