Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 28. september 2022

Mladinska knjiga PLUS za nove generacije strank: Dobre vsebine na klik | Mladinska knjiga

Kakovostne, koristne in zabavne vsebine, zbrane na enem mestu, dostopne kadarkoli in kjerkoli. Na klik. V slovenskem jeziku. To je kratek opis storitve, ki jo Mladinska knjiga namenja novim generacijam strank. Te berejo več, kot se je bralo doslej, a veliko manj leposlovja, predvsem pa manj v knjižni obliki. Vsebine, ki jih zanimajo, iščejo pri globalnih ponudnikih.

Digitalizacija kot splošen družbeni trend vse bolj intenzivno spreminja navade potrošnikov in zahteva hitro prilagajanje ponudnikov. Digitalna preobrazba podjetja je zato precej bolj kompleksna,  kot se zdi na prvi pogled. Raven digitalne izkušnje, ki jo pričakujemo uporabniki, namreč mora biti primerljiva s tisto, na katero so nas navadili digitalni šampioni: Google, Facebooke, Amazon, Apple, Netflix … In pogosto je žal tako, da si jim kos, ali pa te ni. Tudi Mladinsko knjigo bodo stranke ocenjevale po izkušnji, ki jo bo zagotovila z Mladinsko knjigo PLUS. 

Jasno je, da za vsebine v slovenskem jeziku globalni ponudniki ne bodo poskrbeli. Ta del posla bo vedno lokalen, v Mladinski knjigi pa je skrb za jezik sestavni del poslanstva.  To je hkrati tudi njena konkurenčna prednost  in prednost Mladinske knjige PLUS, saj bodo vse vsebine pripravljene v slovenskem jeziku, česar pri globalnih ponudnikih ni. 

Mladinska knjiga PLUS bo tako zagotavljala najbolj iskane in prodajane, strokovno priznane in nagrajene, pogosto pa tudi ekskluzivne vsebine domačih in tujih avtorjev v slovenskem jeziku in v različnih formatih: najprej kot e-knjige, zvočnice in v obliki kratkih navdušujočih predstavitev, tem pa bodo kasneje dodane še nove vrste vsebin. Uporabnikom, ki jih obstoječi program Mladinske knjige ta trenutek morda še ne zanima, se bo z njimi prav gotovo približala, nenazadnje tudi zato, ker se svoje nove ponudbe loteva s tehnologijo in na način, ki smo ga uporabniki vajenih od globalno uveljavljenih ponudnikov.

Mladinska knjiga PLUS. Bodite med prvimi, ki bodo preizkusili testno različico.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.