Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 05. september 2022

B2BI podarja vizualizacijo prodajnega poročila v analitičnem orodju Power BI | B2BI

Brezplačna vizualizacija vaših prodajnih podatkov! Vizija podjetja B2 BI je pospešiti razvoj pametnih organizacij, vodenih na podatkih povezanih znotraj analitične platforme Power BI. V sklopu njihove vizije vam brezplačno pretvorijo prodajne podatke v analitično poročilo z vrhunsko vizualizacijo, po najnovejših standardih B2 BI.

Zagotovite si brezplačen vpogled v vaše prodajne podatke v obliki interaktivnega poročila.  

Naročila sprejemajo na tej povezavi

Na kratko o Power BI in B2 BI si oglejte v videu TUKAJ

V podjetju B2 BI d.o.o. primarno delujejo na področju poslovne analitike in digitalizacije podjetij; so ekipa strokovnjakov predvsem za Microsoftove tehnologije. Njihova primarna storitev je implementacija poslovne analitike, ki zajema področja priprave podatkovnega skladišča, podatkovnega modeliranja, napredne vizualizacije v MS Power BI in usposabljanje uporabnikov poročil. Za podjetja snujejo celosten BI, ki pokriva vsa področja poslovanja, od financ, prodaje, nabave, kadrovske, marketinga in proizvodnje do rešitev po meri. Poleg navedenega izvajajo tudi coachinge za reševanje specifičnih analitičnih izzivov, delavnice za self-service analitiko v Power BI in usposabljanja vodstva za podatkovni storytelling, razvoj data-driven kulture za odločanje na podlagi podatkov. Podjetjem svetujejo pri vpeljavi IT rešitev, doseganju strateških ciljev in pripravi ključnih kazalnikov uspeha, pri obdelavi in integraciji podatkov ter implementaciji poslovne analitike. 

Za več informacij obiščite spletno stran: www.b2-bi.com  
 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.