Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 04. maj 2018

COMPAREX | Katastrofalen izpad informacijskega sistema lahko pomeni konec vašega podjetja

Katastrofalen izpad informacijskega sistema zaradi potresa, poplave, požara, napake, kriptovirusa ali kakšne druge nesreče pomeni izpad poslovanja, ki si ga le težko privoščite. Poglejte si 5 korakov za pripravo na katastrofo!

Ponovna vzpostavitev poslovanja brez dobrega načrta in sistema varnostnih kopij je tako draga in zamudna, da Gartner ocenjuje, da bistvena izguba računalniških podatkov botruje propadu 43 odstotkov podjetij, še dodatnih 51 odstotkov pa jih vrata nepreklicno zapre v roku dveh let.

Toda ne glede na to, kako strašljiv je ta podatek, se mala in srednje velika podjetja še vedno ne pripravljajo na najhujše, saj različne raziskave kažejo skrb vzbujajoče podatke. Kako se pripraviti na katastrofo v petih korakih, si preberite v blogu podjetja COMPAREX, avtorja Žiga Vuzema, skrbnika Cloud Solution Provider programa. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.