Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 09. maj 2017

Ingram Micro | Ingram Micro Cloud Marketplace

Ste se kdaj vprašali kako večina ponudnikov oblačnih rešitev prodaja, upravlja in vzdržuje oblačne rešitve, ki jih ponujajo? Ali kako se lotijo marketinških kampanj za prodajo le-teh in koliko je bilo potrebnih investicij za ureditev in avtomatizacijo teh procesov? Sedaj … se ne rabite več.

Ingram Micro vam bo pomagal odgovoriti na vsa ta vprašanja in vam poenostavil vstop v svet oblačnih rešitev. Zavedamo se, da ena rešitev ne more ustrezati vsem in zato vam ponujamo več kot 200 različnih rešitev, ki jih lahko enostavno združujete in ponujate vašim uporabnikom. Poleg tega vam ponujamo tudi Cloud IGNITE™ platformo, ki vključuje tehnično pomoč, orodja za migracijo in vso avtomatizacijo procesov, kot so nadzor in upravljanje naročnin, upravljanje vseh vaših uporabnikov na enem mestu ter avtomatiziran sistem za zaračunavanje vseh rešitev in storitev.

Želja po selitvi določenih tehnoloških rešitev prihaja sedaj tudi iz strani končnih uporabnikov in tukaj smo, da vam kot strokovnjakom na IT področju pomagamo čim hitreje in z čim manj začetnimi stroški uspešno ponuditi tudi ta del. 

O Ingram Micro Cloud:

Glavni cilj podjetja Ingram Micro je omogočiti našim partnerjem in ponudnikom oblačnih storitev v Sloveniji enostavno prodajo, upravljanje in zagotavljanje celotnega življenjskega cikla oblačnih storitev z glavnim poudarkom na oblačnih rešitvah ponudnika Microsoft. Le-to zagotavljamo preko Ingram Micro Cloud Marketplace platforme, ki je brezplačno na voljo za vse naše partnerje.

V času digitalne transformacije smatramo, da je prav enostavnost uporabe in upravljanja ključnega pomena za ponudnike tovrstnih rešitev, saj poleg prihranka v času ta način omogoča tudi transparentno planiranje in zmanjšuje potrebo po začetnih investicijah.

Kdo smo? 

Ingram Micro Cloud
je globalna divizija podjetja Ingram Micro (NYSE: IM), ki združuje dolgoletne izkušnje enega največjih distributerjev IT opreme na svetu s ponudbo oblačnih storitev, kjer je glavni poudarek na hitrosti in fleksibilnosti. Skupaj z celovito ponudbo in vrhunsko podporo največjih strokovnjakov vam lahko na ta način ponudimo celovito rešitev preko ene vstopne točke.

Ingram Micro v številkah:

  • 18 Cloud marketplaces worldwide
  • 33,000+ Channel Partners Registered on Cloud Marketplace
  • 1500+ Cloud Associates
  • 400+ APS (Catalog)
  • 150+ Cloud Solutions
  • 50+ Vendors
  • 200.000 Resellers
  • 10,000 Hosters
  • 285 Telcos

Kako vam lahko pomagamo, da lahko dosežete vaše cilje v »subscription« svetu?

V času izjemno hitrega napredka in vse večjega porasta različnih oblačnih storitev je izbira pravega orodja ključnega pomena. Z izbiro Ingram Micro Cloud Marketplace platforme boste imeli v svojih rokah rešitev, ki vam bo omogočila enostavno kupovanje in upravljanje oblačnih rešitev in storitev za vaše uporabnike na enem mestu.

Kaj je IM Cloud Marketplace:

- Avtomatizirana platforma za e-poslovanje, ki jo upravlja Ingram Micro in vključuje preko 200 različnih ponudnikov rešitev in storitev
- Platforma ki vam brezplačno omogoča 24/7 tehnično pomoč 

Kako:

- Vpišite se kot Ingram Micro partner in takoj začnite s prodajo 
- Upravljajte vse vaše kupce in njihove naročnine na enem mestu
- Pripravljajte lastne pakete, kjer lahko združujete različne rešitve in vašim uporabnikom ponudite rešitev po meri

Zakaj?

- Imate dostop do vrhunskih rešitev in storitev v nekaj minutah
- Omogočate vašim uporabnikom popolno fleksibilnost, saj lahko vse storitve prilagajate njihovim trenutnim potrebam
- Uporabljajte avtomatizirane procese, da lahko več časa posvetite končnemu uporabniku
- Ni potrebno vlagati lastnih sredstev v izgradnjo lastnih sistemov

Takoj ko opravite enostavno registracijo preko spletnega obrazca lahko začnete s uporabo platforme in dostopajte do vseh rešitev in storitev, ki so na voljo za vaše uporabnike. Z veseljem vam pokažemo in predstavimo našo rešitev tudi v živo. Za več podatkov se lahko obrnete na www.ingrammicrocloud.si ali na Martin Lahajnar (martin@rrc-bt.com).

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.