Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 30. avgust 2022

Naj zaposlitev najde vas, ne obratno | Preferenca.si

MojeDelo.com in Preferenca spreminjata pravila igre zaposlovanja

Preferenca je prva zaposlitvena platforma v Sloveniji, osredotočena predvsem na IT strokovnjake, Strojne in Elektro inženirje. Pomaga jim izbrati zaposlitev, ki jim je res pisana na kožo – najsi bo na podlagi najsodobnejše tehnologije, navdihujoče ekipe ali samo na podlagi dobre plače.  Na Preferenci so namreč pravila igre zamenjana, podjetja so tista, ki pošiljajo prijave, iskalci pa le izbirajo. 

Preverite, ali ste iz pravega testa, da se priključite 5% najbolj iskanih kadrov v Sloveniji in se pridružite tistim, ki ne iščejo, temveč izbirajo! 
 

 

Vse vajeti v vaših rokah 

Preferenca kandidatom omogoča, da izrazijo svoje karierne želje, interese in tudi zahteve glede plače, neodvisno od ponudb delodajalcev. Zares se lahko osredotočite na tisto, kar vam je pri iskanju zaposlitve najpomembneje. In ker ste kandidati iskreni glede svojih preferenc, so vam predstavljene le ustrezne zaposlitvene možnosti. Vi se samo odločite, komu boste dali priložnost za razgovor in čigavo vabilo zavrnili.  
Prav tako je vsaka skrb odveč - vaš  trenutni delodajalec ne vidi vašega profila. 

Prihranite čas 

Preferenca vam omogoča, da iskanju nove zaposlitve posvetite bistveno manj časa, kot ste vajeni. Pri postopku registracije vam je na voljo kadrovski strokovnjak, ki vam svetuje kako lahko svoj profil še izboljšate in privabite le tiste delodajalce, ki si jih res želite.  

Preverite svojo vrednost 

Preferenca je tudi odlična rešitev tudi za vse vas, ki ne iščete nove službe aktivno – na podlagi ponudb, ki jih boste dobili na tem portalu, lahko spoznate svojo vrednost na trgu dela in to uporabite pri pogajanjih za višjo plačo pri svojem trenutnem delodajalcu. 

Se vidimo na preferenca.si. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.