Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 25. september 2022

NFON Integracija z MS Teams - Rešitev za poslovno telefonijo v sodobnih podjetjih | NFON

Telefonija v oblaku in integracija s storitvijo MS Teams*, za katero vemo, kako zelo pomembna je v teh časih, je tisto, kar lahko občutno izboljša poslovanje in komunikacijo podjetja.

Naj gre za sestanek s partnerji ali komunikacijo znotraj podjetja - rešitev MS Teams* je skoraj nepogrešljiva. Posebej, če delamo na oddaljenih lokacijah, na primer od doma. Podjetja so se torej danes znašla pred številnimi izzivi, pri katerih sta komunikacija znotraj kolektiva, ki je razdrobljen po različnih lokacijah, ter komunikacija s partnerji, lahko odločilna konkurenčna dejavnika. Lahko to v svojem podjetju izboljšate? Seveda lahko.

Popolna integracija in ena telefonska številka 

MS Teams* lahko zdaj integrirate s storitvijo NFON. Spoznali boste, da ima NFON integracija za Microsoft Teams vse, kar ste kadarkoli pogrešali pri komunikaciji. 

Enostavna komunikacija kjerkoli in kadarkoli oziroma stalna dosegljivost ter ena telefonska številka na več različnih napravah sta prednosti, ki ju ne gre spregledati. Zakaj bi morali sebe in partnerje obremenjevati z več telefonskimi številkami in vsemi mogočimi kontakti, če vas lahko v vsakem trenutku prikličejo na eno telefonsko številko? NFON Integracija za Microsoft Teams omogoča prav to.

Poleg tega gre za varno in fleksibilno telefonijo, ki hkrati zmanjša stroške ter je primerna za prav vsako podjetje.

Računalnik, telefon ali tablica 

NFON je rešitev v oblaku, ki jo lahko uporabljate v navezi s pametnim telefonom, računalnikom ali tablico. Ker deluje v oblaku, je popolnoma vseeno, na kateri napravi jo uporabljate, saj boste na vseh enako učinkoviti.

Zakaj prav NFON Integracija za Microsoft Teams? 

Kar nekaj razlogov je, ki govorijo v prid NFON Integracija za Microsoft Teams in so prepričali že mnoge odločevalce ter zaposlene v podjetjih.

  • Če ste naveličani vzdrževanja sistema v podjetju, NFON predstavlja storitev, pri kateri je vzdrževanje ničelno, saj nudijo celovito rešitev, pri kateri uporabnik ne bo razmišljal o tem, zakaj ima težave s telefonijo, temveč se bo lahko nemoteno ukvarjal s svojim poslom.
  • NFON Integracija za Microsoft Teams deluje celo, ko internetne povezave ni na voljo ali je slaba, saj se poveže v mobilno omrežje.
  • Še en pomemben poudarek je tarifni model plačila, kjer se storitev plača glede na porabo. Vsako podjetje torej plača smo tiste storitve, ki jih uporablja in se s tem izogne nepotrebnim stroškom.

Ste vedeli, da je NFON ponudnik, ki je prisoten po vsej Evropi in eno od desetih najbolj inovativnih evropskih podjetij? Mnogi so že spoznali njegove prednosti, kot so hitra aktivacija, priročnost in izpiljena uporabniška izkušnja, zanesljivost, ničelno vzdrževanje, stroškovna učinkovitost in še bi lahko naštevali.

Več o rešitvi in o tem, zakaj potrebujete prav NFON Integration for Microsoft Teams, najdete na spletni strani.
Postanite NFON Partner s programom za partnerje NGAGE! 
 
NFON ponuja tudi odlično partnerstvo. Za ponudnike IT storitev, oz. vse prodajalce Microsoft programske opreme bo morda zanimivo? 
 
Zdaj je čas, da podjetja, ki nudijo Microsoft Teams, svojo ponudbo nadgradijo z rešitvijo NFON Integracijo za Microsoft Teams. Zakaj?  

  • NFON je vodilni ponudnik telefonije v oblaku - postanite partner NFON, ker želite delati z najboljšimi. Pridružite se jim in strankam nudite najboljše storitve v oblaku. 
  • NFON je tehnološki pionir, ki s sedežem v Nemčiji že več kot desetletje evropskim podjetjem omogoča neprekosljivo telefonijo v oblaku. 
  • NFON je sinonim za svobodo komunikacije - komunicira drugače in vam nudi prednosti z močno blagovno znamko in podporo. 
  • NFON partnerstvo vam bo omogočalo dodatne prihodke in atraktivno plačilo (bodisi iz naslova novih strank ali kot »upsell« obstoječim). Pri plačilih NFON in partner skupaj določita sheme plačil. Pri tem so na voljo različni modeli, provizije in veleprodaja. NFON omogoča tudi provizije, ki jih dobite vnaprej. 

 Več o programu za partnerje NGAGE najdete tukaj. Neobvezno se prijavite in pogovorili se bomo.  
 
* Microsoft Teams je blagovna znamka skupine podjetij Microsoft 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.