Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 09. september 2022

SMART Board interaktivni zasloni – zakaj so tako enostavni za uporabo? | Inovatio

Izbira najprimernejšega interaktivnega zaslona je včasih zahteven in dolgočasen proces. Številne alternativne rešitve se zdijo na videz podobne ali celo enake, zato smo za vas pripravili krajše videoposnetke, s pomočjo katerih boste na enostaven in zabaven način spoznali glavne razlike med SMART Board interaktivnimi zasloni in ostalimi alternativami.

Ima vaš interaktivni zaslon težave s PDF datotekami? 
SMART Board interaktivni zasloni z iQ tehnologijo lahko uvozijo celotno PDF datoteko v enem koraku. Pozabite na nepraktične delovne postopke. Preverite v video posnetku tukaj

Je uporaba vašega interaktivnega zaslona zapletena? 
SMART Board interaktivni zasloni omogočajo enostavno in intuitivno uporabo. Vgrajena iQ tehnologija temelji na operacijskemu sistemu Android. Zaslon je učinkovit z ali brez priključenega računalnika. Vsa orodja za vključevanje, sodelovanje in povezljivost so že vgrajena in jih lahko skozi čas enostavno posodabljate. Kako to izgleda v praksi? Preverite tukaj

Je vaš interaktivni zaslon učinkovit, ko ga uporablja več posameznikov hkrati? 
SMART Board interaktivni zasloni z iQ tehnologijo omogoča hkratno delo več posameznikom, medtem pa lahko vsak uporablja svoja orodja (prst, pisalo, brisalka). 

Je vaš interaktivni zaslon neučinkovit pri vključevanju in sodelovanju posameznikov? 
SMART Board interaktivni zasloni z iQ tehnologijo omogočajo enostavno deljenje nalog ali snovi z vsemi sodelujočimi. Učinkoviti so tudi v povezavi z Microsoftom, Googlom in Applom.  Interaktivni zasloni delujejo s katerokoli napravo, brez težav omogočajo dostop do Googlove Drive in One Drive shrambe v oblaku in pisanje neposredno v Microsoft Office datoteke.

Ali na vašem interaktivnem zaslonu pogrešate vsebino? 
SMART Board interaktivni zasloni z iQ tehnologijo ponujajo širok nabor integriranih gradiv.  Vgrajena brezplačna programska oprema je v slovenskem jeziku, možne so stalne posodobitve in trajna podpora uporabnikom.  

Inovatio – zakaj so tako drugačeni od konkurenčnih ponudnikov? 

Njihova storitev in pristop je celosten. Svoje delo vedno prilagodijo vaših potrebam in željam. Že pred samim nakupom so na voljo za vsa vprašanja in dodatno razlago, opraviti pa je mogoče tudi brezplačen preizkus v njihovem Centru Inovativnih Rešitev Inovatio v Mariboru ali Ljubljani ter posvet na lokaciji. Njihovo delo se ne konča z dostavo izdelka, ampak vas vodijo skozi postopek vpeljave inovativnih rešitev v vaše okolje. Zagotavljajo odlično, trajnostno poprodajno podporo in brezplačne posodobitve na daljavo.  

Verjamejo, da lahko s svojimi inovativnimi rešitvami vplivajo na vaše boljše rezultate, pa naj bo to v učilnici, pisarni, doma, sejni sobi, recepciji hotela ali razstavnem prostoru muzeja. 


Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.