Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 12. maj 2017

TIPS & TRICKS: ste pripravljeni na 22. NT konferenco?

Predavatelji in ekipa NT konference so že v nizkem štartu in čas je, da se na pestro konferenčno dogajanje pripravite tudi vi. Da bo prihod v Portorož brez stresa in boste osredotočeni le na nabiranje novega znanja in mreženje, smo za vas zbrali nekaj koristnih napotkov:

1. REGISTRACIJA 
Ob prihodu na konferenco najprej poskrbite za registracijo, ki vam bo zagotovila identifikacijsko kartico. Ob registraciji vas bomo prosili, da predložite osebni dokument, zato ga nikar ne pozabite vzeti s seboj. Registracijo opravite na glavnem NTK registracijskem pultu ob recepciji Grand Hotela Bernardin
Registrirate se lahko v ponedeljek, 15. maja, od 7:30 do 15. ure, v torek, 16. maja, od 7:30 do 19:30 ter v sredo, 17. maja, od 8. do 16. ure

2. IZDAJA KONFERENČNIH MATERIALOV 
Konferenčne materiale (nahrbtnike, majice) boste lahko prevzeli v ponedeljek med 7:30 in 15. uro, v torek med 7:30 in 16. uro ter v sredo na glavnem NTK registracijskem pultu, od 8. ure

3. NADZOR PRISTOPA
Ker želimo vsem udeležencem konference zagotoviti kar se da prijetno in kakovostno izkušnjo, boste morali vsi pred vstopom na prizorišče NT konference pokazati svojo identifikacijsko kartico. Poskrbeli bomo, da bo postopek nemoteč, izvajali pa ga bomo pri dostopanju do celotnega konferenčnega in obkonferenčnega dogajanja. Udeležba brez ID kartice torej ne bo mogoča.

4. PARKIRANJE 
Parkirišča bodo na voljo v bližini Grand Hotela Bernardin. Zagotovljenih je kar nekaj prostih mest, vendar vam kljub temu svetujemo, da se od doma odpravite dovolj zgodaj. Tako bo prihod na konferenco brez stresa, Bracaffè-jeva kavica se bo še bolj prilegla, časa pa bo dovolj tudi za registracijo.

5. NTK MOBILNA APLIKACIJA 
Da boste na tekočem s pestrim dogajanjem na konferenci, si prenesite NTK mobilno aplikacijo

6. NTcoini
Virtualno konferenčno valuto boste lahko zbirali z obiski predavanj in sponzorskih razstavnih prostorov, z obiskom NTK Poslovnega srečanja, deljenjem svojega mnenja z izpolnjenimi anketami ter uporabo PRINT POINT sistema. 
Zbirajte NTcoin točke, preizkusite svojo srečo v igro spomina in se potegujete za lepe nagrade. 

7. Peer2Pir
Druženje ob hladnem pivu je postalo že prava NTK tradicija, zato je ne zamudite! Klepet s prijatelji ter na novo sklenjenimi poznanstvi vas čaka v ponedeljek ob 17:15 in v torek ob 17:30

8. OBVEŠČANJE
Z dnevnimi SMS sporočili in e-novicami bomo poskrbeli, da boste na tekočem o dogajanju in da ne boste zamudili obkonferenčnega dogajanja. 

9. PRIJAVA
Da se izognete nevšečnostim ob registraciji, vas vabimo, da pred prihodom na konferenco v svojem NTK profilu še enkrat preverite stanje vaše prijave: je potrjena? Poleg tega vas prosimo, da si v svoj profil naložite fotografijo, če tega še niste storili. 

Želimo vam uspešno in prijetno druženje na 22. NT konferenci, za vse dodatne informacije pa smo vam z veseljem na voljo: na telefonski številki 040 439 935 oziroma na e-naslovu info@ntk.si, v času NT konference pa tudi na Info pultu v Grand Hotelu Bernardin.  

Če se na 22. NT konferenco še niste prijavili vas vabimo, da to storite še danes!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.