Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 23. september 2022

Zvesti partner NT konference | Acord-92

Podjetje Acord-92 d.o.o. je eden vodilnih uvoznikov in distributerjev računalniških komponent in eden največjih sestavljavcev osebnih računalnikov v Sloveniji.

Osnovna dejavnost predstavlja distribucija IT izdelkov

Acord-92 pokriva vse segmente kupcev (klasični prodajalci, ponudniki rešitev, maloprodaja ...). Uspeh podjetja na tem področju temelji na njegovem poslovnem modelu z jasno osredotočenostjo na segment med podjetji, k rešitvam usmerjeni in strankam prijazni posredni prodaji.

Druga pomembna vloga Acord-92 je sistemska integracija

Leta 1997 je Acord-92 začel z integracijo danes zelo dobro sprejetih osebnih računalnikov PCplus. Naš tržni delež v državi se danes postavlja ob bok svetovno priznanim proizvajalcem osebnih računalnikov. Jasen dokaz uspešnega dela na področju sistemske integracije je naš status edinega Microsoft OEM Partnerja na slovenskem trgu.

Tretji del našega dela je sodelovanje na državnih in javnih razpisih

S posebnim oddelkom ter razširjenim znanjem in strokovnostjo na vseh IT področjih lahko sodelujemo in zmagujemo na številnih državnih razpisih. In nenazadnje ima Acord-92 pomembno vlogo na trgu kot ponudnik storitev. Servisiramo in zagotavljamo tehnično podporo za večino izdelkov, ki jih prodajamo doma. Poleg tega imamo servisne pogodbe za vodilne svetovne proizvajalce: NEC, MSI in PCplus.

Smo tudi vodilni slovenski izdelovalec LED zaslonov

Pri sestavljanju zaslonov uporabljamo kvalitetne komponente evropskega, slovenskega in tajvanskega porekla. Krmiljenje slike in videa je plod lastnega znanja. Na ta način lahko zagotovimo izredno kvalitetne barvne odtenke in hitro procesiranje slike. Naš sistem krmiljenja uporabljajo tudi znani svetovni proizvajalci LED ekranov. Acord-92 je v svoji zgodovini ohranil vodilno vlogo z izkazovanjem znanja in strokovnosti, potrebnih za prepoznavanje tržnih kanalov in potreb, ki krojijo trg IT v Sloveniji.

Danes podjetje še naprej predvideva in prepoznava tržne in industrijske trende, kar ohranja Acord-92 med vodilnimi podjetji na slovenskem IT trgu.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.