Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 18. maj 2018

ADD | Poslovna inteligenca v podjetju DARS

V DARSU je več kot 1200 zaposlenih, ki skrbijo za upravljanje in vzdrževanje vseh zgrajenih avtocest in infrastrukturnih objektov ter naprav na njih. DARS d.d. je konec leta 2017 upravljal skupno 617,6 km avtocest in hitrih cest, 139,8 km priključkov, 22,2 km razcepov, 26,6 km počivališč ter 9,8 km drugih cest.

DARS izvaja različne dejavnosti (upravljanje, vzdrževanje, cestninjenje …), za izvedbo katerih uporablja različne informacijske sisteme, ki niso v celoti integrirani v ERP Navison. V podjetju niso imeli vzpostavljene enotne zbirke podatkov za poslovno poročanje. Poročanje je potekalo pretežno decentralizirano in nepovezano (uporaba Excela). 

S kakšnimi izzivi so se srečali na poti do rešitve za poslovno obveščanje, katera je bila najbolj ustrezna in zakaj si preberite v uspešni zgodbi podjetja ADD. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.