Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 03. maj 2019

ADD | Rešitev za poslovno obveščanje DARS

V družbi za avtoceste v Republiki Sloveniji, DARS d.d., imajo več kot 1200 zaposlenih, ki skrbijo za upravljanje in vzdrževanje vseh zgrajenih avtocest in infrastrukturnih objektov ter naprav na njih. DARS d.d. je konec leta 2017 upravljal skupno 617,6 km avtocest in hitrih cest, 139,8 km priključkov, 22,2 km razcepov, 26.6 km počivališč ter 9,8 km drugih cest.

DARS d.d. izvaja različne dejavnosti, za izvedbo katerih uporablja različne informacijske sisteme, ki niso v celoti integrirani v ERP Navison. V podjetju niso imeli vzpostavljene enotne zbirke podatkov za poslovno poročanje, poročanje je potekalo pretežno decentralizirano in nepovezano. 

Kako so v podjetju DARS d.d. vzpostavili rešitev za poslovno obveščanje in kako jim je pri tem pomagalo podjetje ADD d.o.o., ki ima več kot 25 let izkušenj na področju sistemske integracije IKT-rešitev? Preverite v študiji primera, ki je dosegljiva tukaj.   

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.