Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 20. maj 2018

Epson | Podjetje Mazda Motor Europe GmbH je izbralo tiskalnike Epson

Mazda Motor Corporation se lahko ozre daleč v zgodovino, ki je bogata s tradicijo. Mazda se uvršča med 28 najboljših blagovnih znamk, predstavljenih v Nemčiji. Je ugledna, saj model Mazda6 izstopa z izjemno nizkimi obratovalnimi stroški.

Nizka poraba energije, tiho delovanje in nizki obratovalni stroški so skupne lastnosti Epsonovih tiskalnikov WorkForce Pro in Mazdinih vozil. 

»Poleg visokozmogljivih kartuš tiskalnikov WorkForce, njihove enostavne uporabe in nizkih stroškov delovanja, so bili ključni dejavniki, ki so nas prepričali o njihovi vrednosti, tudi njihova majhna poraba energije in tiho delovanje.«  je dejal Harald Wissel, analitik IS-Service Desk pri podjetju Mazda Motor Europe GmbH. Dejal je tudi »Pri Mazdi zelo cenimo inovativnost in zanesljivost, Epson pa nas je navdušil s svojimi inovativnimi izdelki in rešitvami.« 

Pred nakupom brizgalnih tiskalnikov Epson so uporabljali izključno večnamenske laserske tiskalnike, vendar zaposleni niso bili v celoti zadovoljni s to rešitvijo. Potrošni material je imel nizke izkoristke, zaradi kompleksne tehnologije tiskanja pa so naprave hitro zahtevale veliko vzdrževanja. 

Težave s stroški in zanesljivostjo so bile ključne negativne lastnosti prejšnje rešitve tiskanja. Vsakič, ko se je tiskalnik pokvaril, se je ustavil celoten prodajni urad Mazde. Imela je neposreden vpliv na učinkovitost in odzivni čas podjetja. 

Poslovni brizgalni tiskalniki pa pri Mazdi niso njihova prva rešitev Epson. Podjetje Mazda Europe GmbH že uporablja projektorje Epson tako v svojih konferenčnih dvoranah kot tudi na terenu. 

Ključno dejstvo pri vsem tem je, da je osebje zmanjšalo porabo energije in se lahko sedaj namesto s tiskalniki ukvarja s kupci. Več o razlogih za izbiro Eponovih tiskalnih in zakaj so se zanje odločili v podjetju Mazda Motor Europe GmbH pa preberite v študiji primera

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.