Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 20. maj 2018

FMC | Enterprise authentikacija z različnimi »Captive« portali

Zasebni zdravstveni zavod v Združenem kraljestvu s 300 različnimi lokacijami, je želelo cenovno ugodno WiFi omrežje z enostavnim dodeljevanjem dostopov za različne profile uporabnikov z različnimi pozdravnimi »Captive« portali ter upravljanjem iz oblaka, namenjeno fizičnim osebam, medicinskim sestram, zdravnikom, obiskovalcem. Rešitev je morala podpirati Enterprise avtentikacijo ter BYOD za zaposlene, medicinske sestre in zdravnike.

Rešitev je ponudilo podjetje CloudMondo, ki je bil tudi izvajalec projekta. Od ostalih izvajalcev, se je CloudMondo izkazal s sledečimi prednostmi: cena, upravljanje iz oblaka, management in konfiguracija omrežja. 

Danes Zdravstveni zavod nudi dostop do WiFi omrežja dnevno preko 2000 uporabnikom, ki dnevno prenesejo približno 300Gb podatkov in so priključeni na omrežje 500.000 minut na dan.

Več o uspešni zgodbi podjetja CloudMondo preberite tukaj

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.