Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 05. maj 2017

IBM | S pomočjo IBM-financiranja do nove infrastrukture

IBM Global Financing je že več kot 30 let eno od vodilnih podjetij na področju financiranja informacijskih rešitev.

Za svoj vir financiranja jih je izbralo že več kot 125.000 podjetij v 55 državah po vsem svetu; od malih in srednje velikih, pa vse do mednarodnih podjetij. Ponudba IBM globalnega financiranja pomaga obvladovati nabavo informacijske tehnologije, bodisi strojne in programske opreme ali storitev, ne glede na proizvajalca. Njihove možnosti IT financiranja so različne in ustrezajo unikatnim zahtevam podjetij, hkrati pa pomagajo pri upravljanju denarnega toka in sredstev. 

V študiji primera si preberite, kako so v podjetju EKWB d.o.o. zmanjšali visoke začetne stroške investicije, zmanjšali vpliv pridobitve tehnologije na proračun, ohranili kapital za strateške potrebe in naložbe ter uravnali stroške infrastrukture, ko so za vir financiranja pri vpeljavi nove infrastrukture izbrali IBM Global Financing Slovenija.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.