Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 05. maj 2017

INFORMATIKA | Uvajanje ERP sistema Microsoft Dynamics AX v EDP Elektro Ljubljana

Informatika d.d. je razvojno naravnano podjetje, ki je cenjen partner v slovenskem elektroenergetskem prostoru, s 40 letnimi izkušnjami v razvoju informacijskih rešitev.

Z uporabo sodobnih informacijskih tehnologij ter lastnih in tujih znanj omogočajo naročnikom optimalno, varno in transparentno poslovanje ob optimalnih stroških in ob upoštevanju morebitnih tržnih priložnosti ter sinergičnih učinkov s sorodnimi panogami. 

V študiji primera si preberite predstavitev uvajanja rešitve ERP sistema Microsoft Dynamic AX v največjem slovenskem EDP, Elektro Ljubljana. Opisuje projekt od začetka do izvedbene faze in izkušnje, pridobljene v času uvajanja in po prehodu v produkcijo. Poseben poudarek je na integraciji z obstoječimi satelitskimi sistemi in njihovem nemotenem delovanju po uvedbi rešitve.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.