Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 03. april 2019

Kompas Xnet | Prenova intranet portala KompAS

V podjetju Adriatic Slovenica so potrebovali enotno vstopno točko podjetja, ki bi se lahko uporabljala tudi kot glavno sredstvo za komunikacijo z zaposlenimi.

Želeli so dobro uporabniško izkušnjo, dobro povezljivost v obstoječe Windows in Office okolje in možnost skupnega urejanja dokumentov ter neprekinjeno delovanje. Želeli so tudi gradnike in dodatne funkcionalnosti, ki bi še olajšale tekoče delo in omogočili lažje planiranje dneva. Vse skupaj je podjetje želelo izpeljati čim bolj neboleče za uporabnike, zato je bilo potrebno obliko novega portala čim bolj približati obstoječemu KompAS portalu, kjer so izgled že definirali in izpopolnili.

Kako je nastal portal KompAS2, ki za svoje delovanje uporablja platformo SharePoint 2016, preberite na tej povezavi, v uspešni zgodbi podjetja Kompas Xnet.  

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.