Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 13. maj 2017

NKT | Polycom rešitve za okolja poenotenih komunikacij

V sodobnem poslovnem svetu se je v zadnjih letih močno razširila uporaba rešitev za skupno delo in poenotene komunikacije, pri čemer najvišji nivo funkcionalnosti in uporabniške izkušnje zagotavlja uporaba storitve Microsoft Office 365 s širokim spektrom najboljših orodij za storilnost.

Vendar res uspešna implementacija teh rešitev poleg vrhunske programske opreme zahteva tudi uporabo vrhunske strojne opreme za zajem in reprodukcijo zvoka in slike, od namiznih telefonskih aparatov do interaktivnih rešitev za sejne sobe. Z izbiro rešitev Polycom Inc., vodilnega svetovnega ponudnik sodobnih rešitev za vrhunsko avdio in video komunikacijo ter rešitev za upravljanje in distribucijo multimedijskih vsebin, lahko podjetja in organizacije v celoti izpolnijo najvišja pričakovanja in zagotovijo optimizacijo poslovnih procesov ter izboljšano komunikacijo. 

Prenesite študijo primera in preberite, kako. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.