Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 03. maj 2019

Softline | Letališče Kambodža – selitev v Office 365 z ničelnim izpadom delovanja

Kambodža je država, ki že pet let doživlja visoko gospodarsko rast. Država se uveljavlja kot »nov azijski tiger«, kot jih je označila Asian Development Bank. Eden od ključnih dejavnikov pri tem je seveda razvoj infrastrukture, vključujoč letalski prevoz, ki prinaša koristi tako turizmu kot tudi za poslovanje.

Letališče Kambodža igra zelo pomembno vlogo v nacionalnem prometu. Zato mora zagotoviti visok nivo zanesljivosti ter neprekinjeno delovanje vseh sistemov. Spoznajte, kako jim je podjetje Softline pomagalo pri selitvi v Office 365 in pri tem zagotovilo ničelni izpad delovanja! Več o prednostih, izzivih in rešitvi preverite v uspešni zgodbi, ki je na voljo tukaj v angleškem jeziku. 

Softline je vodilni svetovni ponudnik rešitev in storitev na področju informacijskih tehnologij, ki se osredotoča na hitro rastoče trge. Naše storitve vključujejo celovite tehnološke rešitve, javne in zasebne oblake, programsko in strojno opremo ter širok nabor povezanih storitev.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.