Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 05. maj 2017

SOFTNET | Kako učinkovito zmanjšati stroške komunikacijskih storitev v podjetju?

Podjetje SoftNet že 21. leto deluje kot svetovni ponudnik telekomunikacijskih storitev, namenjenih poslovnim uporabnikom, januarja letos pa so svojo ponudbo razširili še s ponudbo mobilne telefonije.

Zagotavljajo celovit nabor telekomunikacijskih rešitev za poslovno okolje in operaterje (glasovne, podatkovne, internetne in kolokacijske storitve) ter odlično tehnično podporo. Njihovo IP omrežje pokriva JV Evropo in Kitajsko, z zagotavljanjem IP storitev, kot so MPLS in SIP Trunking, pa pomagajo uporabnikom znižati stroške in poenostaviti IT postopke ter učinkoviteje povezati njihove poslovne enote. Njihova prednost je, da lahko tudi največjim podjetjem zagotovijo celostne telekomunikacijske storitve, ki so v celoti prilagojene potrebam posameznega podjetja. 

Prvi korak k učinkovitemu zmanjšanju stroškov je brezplačna komunikacija med zaposlenimi. Podjetje SoftNet predstavlja vsaj dve možnosti za njeno zagotovitev. Preberite njihovo aktualno študijo primera na primeru podjetja, ki ima pisarne v Sloveniji, na Hrvaškem, Srbiji ali drugi državi in plačuje visoke stroške za komunikacijske storitve.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.