Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sobota, 18. maj 2019

S&T | S&T Slovenija in Cinkarna Celje o dobri praksi implementacije rešitve Azure Site Recovery

Organizacija takšne širine, kot je Cinkarna Celje za učinkovito poslovanje zahteva nemoteno delovanje IT sistema. V ta namen so se odločili za vzpostavitev rezervnega IT okolja na oddaljeni lokaciji.

Na podlagi preteklih dobrih izkušenj so izbrali Microsoftovo rešitev, Azure Site Recovery in podjetje S&T Slovenija kot zanesljivega partnerja za izvedbo projekta.

Kako je potekala vzpostavitev rezervnega IT okolja in kako so se izziva lotili v podjetju S&T Slovenija preberite v uspešni zgodbi. 

Podjetje S&T Slovenija, Informacijske rešitve in storitve d.d., je že več kot 28 let eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij na slovenskem trgu. Ukvarjajo se značrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem ter zunanjim izvajanjem (outsourcingom) poslovnih in IT rešitev. Svojim strankam nudijo zanesljive, prilagodljive, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer jim omogočajo, da uporabljajo inovativne in prilagojene IT rešitve, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost poslovanja ter posledično na poslovne rezultate.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.