Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 06. november 2020

10 (p)osebnih o letošnji izdaji NT konference

POSEBNO? Letošnji NT Remote bo poseben ravno toliko, kot je posebno leto 2020. OSEBNO? Prepričani smo, da bo letošnji NT Remote veliko bolj oseben, kot je (žal) osebno leto 2020. Letos za trenutek pozabimo na Portorož. Na morje, galebe, koncerte in na novo stisnjene dlani, ki so tako ali drugače obrodile sadove. In pomislimo na (vsaj) 10 tistih razlogov, zaradi katerih nikakor ne smete zamuditi letošnjega posebnega, vsebinsko bogatega in virtualno osebnega NT Remote. Nekaj teh navajamo spodaj. In zagotavljamo, da boste z njimi osvojili tudi vaše direktorje.

  1. UDOBJE: Doma. Na kavču. Na terasi. V postelji. Nekje, kjer bo Tudi za (dolgo)noge več prostora, kot ga imajo vrste v hotelski Dvorani. Ob polnem hladilniku in najboljši kavi. Kjer koli boste, ste le en klik stran do NTK virtualne dežele, ki vam bo razkrila številne odgovore ter vas ponovno ponesla med oblake računalniške tehnologije in poslovanja

  2. OBLEKA: Na dan dogodka vam ne bo treba skrbeti za obleko. Brez problema in čisto nihče vam ne bo zameril, če ga boste spremljali v pižami, trenirki, spodnjem perilu, predpasniku, plišastem pajacu, narodni noši … No, za online poslovni sestanek, kjer bo vklopljena kamera, pa vseeno priporočamo, da si nadenete (vsaj) primeren zgornji del.

  3. VPRAŠAJ! BREZ DLAKE NA JEZIKU: Vsi vemo, da je prek spleta lažje vprašati tisto, česar si sicer v živo ne bi upali. Ob koncu predavanj boste lahko večino predavateljev v 1 na 1 pogovoru vprašali, kar koli vam srce poželi oz. kar si že dolgo želi. In morda (končno) prebili led za pogovor v živo ob vnovičnem srečanju, leta 2021 v Portorožu.

  4. VSEBINA: Če kaj, potem je 2020 leto sprememb. Leto tehnoloških viškov. Leto po tipkovnicah zlitih kav in otroškega joka med pomembnimi sestanki. In če kdaj, potem potrebujemo podporo in odgovore na organizacijske dileme takoj zdaj. Kako delati in voditi od doma? Kako uravnotežiti delovni čas in prosti čas? Kako si urediti namizje, komunicirati na daljavo in kako optimizirati delovne procese.  

  5. ŽIVIJO, STARI PRIJATELJI! Jasno je, da smo se letos videvali manj. Da veliko kolegov, ki jih sicer vidimo vsaj 3-krat letno, nismo videli že … od lanskoletnega Portoroža? To so tisti, s katerimi se v pogovor zapletete med odmorom na terasi Grand Hotela Bernardin. Tisti, zaradi katerih se vsako leto neskončno veselite NT konference (in zabave). No, potem je čas, da se s taistimi ljubimi osebami zadebatirate na naši pametni platformi. Lahko celo med predavanjem – obljubimo, da vas ne bo nihče presedel.

  6. BREZ MASK: čisto vsi, 2 dni.

  7. VIRTUALNOST, KOT JE ŠE NI BILO: to bo navdušilo predvsem tiste, ki vam je blizu pojem umetne inteligence in radi raziskujete razsežnosti svetovnega spleta. To ni Skype call, niti Facetime. Ampak je platforma, ki presega meje in razkrinka vaše adute, s katerimi se želite pohvaliti. Platforma, ki vas pohvali sama, če ste bolj sramežljivi. In platforma, ki med številnimi obiskovalci najde točno tisti košček puzzla, ki ga že dolgo iščete za vaš naslednji korak.

  8. MANJ D’NARJA, VEČ MUSKE oz. aktualne vsebine, več interaktivnosti in ogromno priložnosti za mreženje in poslovanje za ... khm ... kar  75 % nižjo ceno kotizacije.

  9. SVEŽ VETRIČ: verjamemo, da vsi potrebujete malo pozitivne dinamike v življenju. Zato sta 2 dni v mesecu novembru rezervirana za odlična predavanja. Za drugačen delovni dan. Za druženje. Za vas, vaša nova znanja in spoznanja. Za tiste stvari, ki vam vlijejo energijo, ideje in voljo za pogumno pot naprej.

  10. PSTTTT … Vaš email bo med konferenco pošiljal Out of Office obvestila, vi pa boste med predavanji lahko pili pivo in medtem gledali predavatelje direktno v oči.
Se vidimo na NT Remote, 24. in 25. novembra 2020. Če smo vas prepričali, potem se prijavite tukaj.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.