Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 23. september 2021

8 + 1 RAZLOG, ZAKAJ (NE) NA NTK!

NT konferenca se z naglico približuje. Nekateri že razmišljate, kaj boste vzeli s seboj in se veselite vnovičnega srečanja kolegov, ki jih že dolgo niste videli. Veselite se razgledov na morje. Pa novih veščin in motivacije, ki so v tem času več kot dobrodošli.

Vi pa poležavate doma in kolebate, ali bi za vikend raje začeli z jesenskim čiščenjem ali pa gledali maraton komedije Sam doma. V ponedeljek pa budilka ob 6.30, umiti zobe, zajtrk, kava in spet … služba! Kot vsak normalen ponedeljek. 

Pokliče vas kolega in vas z 8 razlogi ZA skuša prepričati, da se mu pridružite na NTK. 

Kaj mislite, mu bo uspelo?

1. SANJSKA LOKACIJA

Ne, dovolj je bilo morja in počitniških nastanitev za letos. Porabili ste že vse turistične bone, tudi od babic in dedkov. Porabili ste tudi regres in celo prekoračili limit na kreditni kartici. Nič niste prihranili in približuje se kurilna sezona. Ne greš več na morje in pika!

2. 80+ STROKOVNJAKOV S PODROČJA TEHNOLOGIJE in POSLOVANJA, S KATERIMI BOSTE LAHKO POKLEPETALI na 4 OČI

Itak že vse poznate. Pa še ves čas bodo čisto zasedeni. Vedno se okoli njih kopiči toliko ljudi, da sploh ne morete priti blizu. Ko pa ravno začutite priložnost, da bi svojega idola potegnili za rokav in vprašali nekaj, kar si že dolgo želite, pa že izgine v svojo sobo. Ne greste. 

3. VRHUNSKA TEMPERATURA OZRAČJA (in morja)

Kaj? A vroče bo? O ne, vročine je bilo pa za letos več kot dovolj. Komaj čakate, da lahko vsako popoldne presedite na kavču, zaviti v odejo, in srkate topel čaj. Pa tudi to, da vam v poslovni obleki končno ne bo več (pre)vroče. 25+ ni več za vas. V Bernardinu boste spet švicali in to se bo videlo na najlepši poslovni srajci. Sramota.

4. BREZPLAČNO PIVO

Kaj?
A res? Džabe pir? Ja.
Pa vas imamo!

Ne. Pogledate svoj trebušček, ki je v poletnih mesecih pridobil kar nekaj na svoji površini. V denarnici imate novo karto za fitnes in obljubili ste si, da boste redno hodili vsaj 4-krat na teden. Tako da z obiskom NT konference, ki traja od ponedeljka do srede, ta plan pade v vodo. Ker za vikend morate na družinski izlet, ne v fitnes. Tako pravi boljša polovica.

Niti enega?
Ne.
Okej.

5. 1001 REŠITEV ZA HITREJŠO PRILAGODITEV DIGITALIZACIJI

Digitalizacija je za vas teorija zarote. Fascikli so še vedno najboljši in najbolj varni oblaki za zbiranje in varovanje podatkov (in prahu). Tehnologiji sploh ne zaupate, ker lahko zataji hitreje kot natiskan papir. Pa še vzdrževanje je drago, garancije pa kratke. Vašemu podjetju gre odlično ravno zaradi tega, ker vam stranke sporočila še vedno lahko pošiljajo po faxu in račune po pošti. Ne, hvala.   

6. 100+ VRHUNSKIH PREDAVANJ

Njihova predavanja lahko gledate kadarkoli tudi na Youtubu. O vseh novostih, ki so se zgodile v zadnjem letu in pol v polju tehnologije in poslovanja, ste že zdavnaj prebrali na internetu, v komentarjih na Facebooku in na spletnih portalih. Vse že veste, torej – brez veze. 

7. 2 NORI ZABAVI ŽE V ZAČETKU TEDNA

Eh, Magnifico je itak čisto “zlajnan” in vse komade ste slišali že vsaj 100-krat. DJ Zeds s saksofonistom in kitaristom pa bo zagotovo vrtel tisto “tuc tuc” glasbo za žarnice “šraufat”. Tega sploh ne marate.

8. EJ, V ŽIVO BO!

Ali je potreben PCT? Oooo, to pa že ne! Vaših osebnih podatkov pa že ne bo nihče preverjal! Pa toliko ljudi na kupu … Ni šans. 

Ej, a ti povem en vic?
Daj!
A veš, kaj pravi kolega, ko na NTK čaka v vrsti za WC? Ne.
Da je to edina zabava, kjer je vrsta na moškem WC-ju daljša od vrste na ženskem WC-ju.
Haha, to imaš pa prav!   
Tako da – jaz čakal ne bom. Srečno!

Zveza prekinjena.

Vsak izgovor je dober. A dejstvo je, da bo za goste NT konference začetek naslednjega tedna nekaj posebnega.
In veste kaj – če vas ni, manjkate.
Še imate čas, da si premislite. Prijave zbiramo na www.ntk.si/prijava.
Vsem damam pa lahko povemo samo to, da je to edinstvena priložnost za zabavo brez čakanja na proste toaletne prostore. :) 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.