Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 22. september 2022

Antivirusni program NTersafe - uporaba zaželena

Že dolgo se ne slepimo več. Virusi in zlonamerne okužbe sta strah in trepet vseh nas! Ne samo na področju kibernetske varnosti – lahko spodneseta tudi dobro počutje in zamajata vašo udeležbo na 27. NT konferenci.

Zato je preventivna zaščita in uporaba antivirusnega programa NTersafe priporočljiva in zaželena – tako bomo zagotovili najmanj prvi sloj v večplastni obrambni zaščiti. Če povemo kar najbolj razumljivo: vsi za enega, NTK za vse!

Tudi 27. NT konferenco si želimo izpeljati varno, zato vas vabimo, da se nam pridružite pri namestitvi antivirusnega programa. Nekaj preprostih, uporabnih in praktičnih navodil nam bo pomagalo, da bo NT konferenca ostala naš varen (digitalni) mehurček.

Bodite inovativni, rokovanje je precenjeno!

Človek je prilagodljivo, pa tudi izjemno inovativno, bitje. Vklopite desno možgansko poloblo in se predstavite brez dotika. Iz takšnih predstavitev smo doktorirali že davnega leta 2020, se spomnite? Globok pogled v oči, pozdravi s komolci, dotik stopal, »kepce« in »komolčki«, izbira je vaša!

Širimo dobre ideje, ne virusov

Spodbujamo vas, da NT konferenco izkoristite za mreženje, širjenje in izmenjavo dobrih idej in praks, srečanja s starimi obrazi in spoznavanja novih. Pri tem pa je zaželeno odgovorno ravnanje. Zaščitne maske so med NT konferenco dobrodošel modni dodatek, ki zažene NTersafe program in ujame vsaj nekaj (če že ne vseh) zlonamernih virusov.

100-% čista, 100-% tvoja hotelska soba

Ne maramo ekstremov, a obožujemo čistočo. In dezinfekcija je bistvena za zagotavljanje zdravega okolja. Zato bomo poskrbeli, da bodo hotelske sobe 100-% dezinficirane, za kar bo poskrbelo naše in vaše najboljše osebje Hotelov Bernardin.

Sproščeni le s pijačo iz svojega kozarca

Večerne zabave in Peer2Pir predstavljata nevarno območje za spodrsljaje in začasno prekinitev delovanja antivurusnega programa NTersafe. Zato predčasno spomnimo, da je pijača najboljša iz lastnega kozarca.

Naj iz toalet odmeva 'Vse najboljše'

1 minuta je časovnica, ki jo želite upoštevati, ko si umivate roke s tekočim milom in toplo vodo. Da vam bo čas hitreje minil, priporočamo, da vmes dvakrat zapojete dobro znan Vse najboljše ali Happy Birthday! Saj veste, zagotovo ima nekje, nekdo, rojstni dan, zato se veselimo skupaj! Če se ne boste počutili, da bi peli prav vsak dan, pa vam dovolimo, da uberete bližnjico in si razkužite roke. Vsekakor je ena od opcij nujno dejanje večkrat dnevno.

Poleg kotizacije, vstop na NTK zagotavlja zdrav in nasmejan obraz

Nihče si ne želi, da bi dneve ob morju, v izjemni družbi strokovnjakov s področja, starih znancev in novih prijateljev – kaj šele, da bi popoldneve ob pivu in večerne zabave, zamenjali za hotelsko sobo in slabo počutje.

Zato na NT konferenco pridite v najboljši – spočiti in zdravi obliki! Če niste prepričani, kako zelo zdravo je vaše jedro, vam predlagamo, da pred prihodom v Grand hotel Bernardin opravite hitri test, ki bo zagotovo ovrgel (ali potrdil) okužbo s koronavirusom. Navijamo za negativne rezultate, pozitivnih se veselimo na povsem drugih področjih!

NTersafe, ker nismo superjunaki

Organizacijska ekipa bo v največji možni meri poskrbela za varnost udeležencev NT konference. A pri tem bomo potrebovali tudi vašo pomoč. Prosimo vas, da poskrbite za lastno varnost in odgovorno vedenje do soudeležencev. Le na ta način bomo skupaj soustvarili nepozabno tridnevje NTK vrtiljaka.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.