Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 13. september 2022

Čas je za NTcoin-o-manijo!

27. NTK konferenca vabi na NTcoin-o-manijo! Oziroma: aktiviraj – izbiraj!

NTcoin, uradna in virtualna valuta NT konference, kliče po vaši aktivaciji. Več kot se boste aktivirali, boljše boste lahko izbirali. Zdaj je pravi čas, da si naredite pravi bojni načrt, s katerimi konferenčnimi in obkonferenčnimi aktivnostmi boste pridobivali NTcoine

Valuta NTcoin je priročen razlog, zakaj na NT konferenci ne potrebujete denarja. Pridobili jih boste z udeležbo na predavanjih, izpolnjevanjem vprašalnikom, obiskom razstavnih prostorov NT partnerjev – in vse to vas popelje bližje privlačnim nagradam.

NTcoin-o-valutnik 

  • Redno predavanje 10 NTC
  • Partnersko predavanje 30 NTC
  • Enodnevna predavanja 100 NTC 
    (Šolstvo prihodnosti, Partnerski dan, Poslovni dan, OEM)
  • Vstopni vprašalnik 40 NTC
  • Splošni vprašalnik 30 NTC
  • Obisk EXPO prostora 20 NTC 

Zbrane NTcoine lahko zamenjate za kupone za osvežilno pijačo, za personalizirano NTK majico ali za nahrbtnik NTK21. Ne pozabite na Geek Boutique, kjer z NTcoini lahko preizkusite svojo srečo z igro Spomin, ki vam lahko prinese številne uporabne nagrade. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.