Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 19. oktober 2020

EDEN in EDINI: 5 največjih prednosti NT Remote

Tako kot večina dogodkov v letošnjem letu se tudi mi selimo, ali bolje rečeno ostajamo na svetovnem spletu. Kljub številnim spremembam in logističnim izzivom, pred katerimi smo se znašli, smo prepričani, da vam ponujamo nekaj unikatnega. NT Remote ni običajen live stream, ampak je virtualno doživetje, kot ga v naši mali Sloveniji še ni bilo.

Zakaj? Navajamo 5 ključnih prednosti, zaradi katerih se NT Remote loči od ostalih spletnih dogodkov.

  • VIRTUALNA IZKUŠNJA, KAKRŠNE ŠE NISTE DOŽIVELI – spoznajte razsežnosti in zmogljivosti pametne platforme, ki deluje po principu umetne inteligence.
  • VEČ KOT 70 PREDAVATELJEV Z VRHUNSKO STROKOVNO VSEBINO – kot vedno vam bodo znanja in spoznanja podajali največji tehnološko-poslovni eksperti, ki vas bodo s svojimi znanji in opažanji navdihnili k soustvarjanju nove realnosti. Javljali se bodo direktno iz domače dnevne sobe, od koder bodo z veseljem odgovorili tudi na vaša vprašanja.
  • PAMETNO MREŽENJE NA PODLAGI INTERESOV – imeli boste možnost komunikacije tako s predavatelji kot z udeleženci. Možnost pogovorov 1 na 1 ter sklepanja poslov in poslovnih sestankov. Kar pomeni ogromno novih priložnosti in poznanstev, ki jih v letošnjem letu zagotovo primanjkuje.
  • USTVARILI SI BOSTE SVOJ PROFIL in se na ta način s ključnimi informacijami predstavili potencialnim partnerjem.
  • INTERAKTIVNA IZMENJAVA ZNANJA – tako je, ne bodo le predavanja tista, ki bodo krojila program letošnjega NT Remote. Aktivno boste lahko sodelovali tudi na delavnicah, demo predstavitvah in reševali individualne izzive.

Snovalci konference NT Remote se veselimo, da lahko ob koncu novembra v vaš dom pripeljemo malo svežine in občutka skupnosti.
 
Izkoristite akcijske cene kotizacij še danes! >> PRIJAVA

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.