Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 27. september 2021

Geek Boutique | NTcoin na NTcoin – uporabna nagrada!

Zdaj že zagotovo veste – na NT konferenci v resnici ne potrebujete denarja. Kar potrebujete, so NTcoini, ki jih zbirate s konferenčnimi in obkonferenčnimi aktivnostmi.

Če še ne veste, kako zbrati to valuto neprecenljive (in časovno občutljive) vrednosti, kje se NTcoini hranijo in kako jih pridobiti, si preberite zapis »Postani najboljši lovec na kovance in časti pijačo …«.

NTcoin kupi kuponček za pijačo, pa tudi majico in nahrbtnik … 

Poleg tega, da vam zbrani NTcoini omogočajo nakup majice NT konference, pa lanskoletnega nahrbtnika in zaščitne maske »Viruswall«, z njimi lahko kupite tudi kupončke za pijačo. Lahko pa se odločite za bolj tvegano naložbo, obiščete kotiček Geek Boutique in preizkusite svojo srečo v igri Memory game. Sreča pa je lahko na vaši strani, če ste prihranili 75 NTcoinov, ki jih vložite v eno igro in si na ta način priigrate eno od lepih nagrad naših partnerjev ...

Več kot 150 uporabnih nagrad

Za največje srečneže so naši NT partnerji zagotovili več kot 150 nagrad. Ker verjamemo, da ste izjemno radovedni, vam razkrivamo, kakšne nagrade čakajo na vas!

Naši zlati partnerji so prav zares zlati, saj nas spremljajo na NTK poti že vrsto let. Med njimi je tudi podjetje Acord-92, ki je prispevalo NEC monitor, razdelivec APC in zvočnik LC Power. Na vas čakajo tudi vrhunska darila zlatega podjetja Inovatio, med njimi so se znašli grafična kartica, Optoma pointer, Monster vezalke ter vedno uporabne majice in rokovniki. V šopku zlatih partnerjev je Geek Boutique pomagal obogatiti tudi Telekom Slovenije z namiznimi polnilnimi postajami, USB ključki in opremo, primerno prav za na našo ljubo portoroško plažo – z brisačami za na plažo v priročni nakupovalni vrečki.

Kot se za partnerje poslovnega dne spodobi, so pri A1 priskrbeli nagrade za nemoteno delo iz katerekoli oddaljene pisarne – pa tudi, če delate tekom NT konference. Razveselili vas bodo s powerbanki, brezžičnimi polnilci in stekleničkami za vodo.

Dolgoletni partner NT konference, ki vas vsako leto opremi z vam ljubimi nahrbtniki, podjetje Port, je poskrbelo za tipkovnice, hladilno stojalo za prenosni računalnik in USB polnilec, ki se ga boste razveselili v svojem avtomobilu. Konica Minolta vas bo oblekla v majico svojih barv, Lenovo pa vas opremi tudi za preživetje na NT konferenci – s skodelico za jutranjo kavo, blokom za pomembne zapiske in dežnikom – saj ste svojega zagotovo pozabili doma, če bi ga slučajno potrebovali. Brez čutarice, igralnih kart in kape s šiltom na plaži ne bo šlo! Za vse našteto je poskrbel irski viski po imenu Jameson.

Zdaj pa hitro v lov za NTcoini, v lov za ne samo lepimi, temveč tudi uporabnimi nagradami. V kotičku Geek Boutique vas pričakujemo v ponedeljek in torek med 8. in 18. uro in v sredo, med 8.30 in 17. uro. Se vidimo!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.