Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 03. februar 2020

Izberite NTK kotizacijo po svoji meri

Letos se bomo na NT konferenci srečali med 18. in 20. majem, in sicer na vsem dobro znani lokaciji – v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu. Kotizacije tudi za to konferenco ostajajo enake kot preteklih nekaj let, tako vsebinsko kot cenovno.

Prijave na 25. NT konferenco so odprte, na voljo pa so tri različne kotizacije: 

  • NTK Polna kotizacija vam omogoča celotni tridnevni dostop do dogodka in obkonferenčnih aktivnosti;
  • kotizacija NTK Mreženje je namenjena tistim, ki želite konferenco izkoristiti za učinkovito sklepanje poslov, ohranjanje stikov in druženje;
  • kotizacija NTK Poslovni dan pa je namenjena vsem, ki boste dogodek obiskali predvsem zaradi Osrednjega predavanja NT konference ter torkovih poslovnih predavanj. 

Vse podrobnosti o kotizacijah najdete tukaj, kjer se na dogodek tudi prijavite. Vabimo vas, da izkoristite early bird cene, ki veljajo do 1. 3. 2020, ter da hkrati s prijavo na dogodek opravite tudi rezervacijo hotelske namestitve

Skupinska prijava

Ker na konferenci vsako leto govorimo o učinkovitosti, vam tudi v postopku prijave omogočamo, da ste kar se da učinkoviti – v primeru, da se iz vašega podjetja na konferenco prijavlja več oseb, opravite skupinsko prijavo, ki vam bo prihranila nekaj dragocenega časa. 

Upoštevati morate le dejstvo, da se v eni skupinski prijavi vsi udeleženci prijavljajo za enak konferenčni paket. To pomeni, da za vse udeležence izberete ali NTK Polno kotizacijo, s katero se lahko udeležite celotnega dogodka, ali kotizacijo NTK Mreženje, ki vam omogoča prisotnost na dogodku za namene mreženja in sklepanja poslov, ne pa tudi obiska predavanj, ali pa kotizacijo NTK Poslovni dan, ki vam omogoča obisk dogodka v torek, 19. maja, in vam omogoča udeležbo na poslovnem delu dogodka. V primeru, da bi za nekaj udeležencev radi izbrali eno vrsto kotizacije, za nekaj udeležencev pa drugo, preprosto opravite dve skupinski prijavi, in sicer za vsak konferenčni paket svojo. 

Prednost skupinske prijave je tudi ta, da oseba, ki upravlja račun skupinske prijave, ni nujno tudi udeleženec konference. Podjetje bo za plačilo skupinske prijave prejelo le en predračun, potrditveno elektronsko sporočilo o prijavi pa bodo prejele vse prijavljene osebe. Tudi pri skupinski prijavi velja, da lahko hkrati s prijavo na konferenco opravite tudi rezervacijo hotelske namestitve – prav tako za vse udeležence skupaj.

Se vidimo maja v Portorožu!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.