Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 13. september 2023

Izberite svoj obnovljen računalnik poslovne linije najvišje kakovosti I BBT.si

Največji ponudnik obnovljenih POSLOVNIH računalnikov v Sloveniji in regiji Adria.

Z izbiro obnovljenega računalnika iz POSLOVNE linije poleg vrhunske kakovosti pridobite tudi dolgo življenjsko dobo in prihranek v višini vsaj 50 %!

POSLOVNA linija računalnikov je najboljša linija posameznega proizvajalca računalnikov. Če za trenutek pomislimo kakšne so cene: nov 14'' prenosnik poslovne kakovosti navadno stane več kot 1.400 evrov. Obnovljenega dobite za polovico cene, zato z nakupom veliko prihranite, še bolj pa je pomembno, da pridobite vse prednosti boljše, POSLOVNE linije.


Računalniki iz POSLOVNE linije so najvišje kakovosti izdelave in zagotavljajo hitro, tiho, stabilno delovanje, z malo okvarami in izjemno dolgo življenjsko dobo. Zaradi visoke cene nove opreme v POSLOVNI liniji postajajo vedno bolj iskani obnovljeni oziroma refurbished računalniki.

Največja zaloga v Sloveniji

BBT.si je z naskokom največji ponudnik obnovljenih računalnikov v Sloveniji in regiji Adria. V ponudbi je vedno več kot 1.000 računalnikov, ki so na voljo takoj. Za vas skrbi ekipa z največ tehničnega znanja in izkušenj na področju obnove in prodaje obnovljenih računalnikov - na trgu so prisotni že več kot 18 let.

Ne glede na to, ali potrebujete pisarniški računalnik ali zmogljivo grafično postajo, boste med največjo zalogo v Sloveniji pri BBT.si zagotovo našli optimalno obnovljeno napravo izključno iz boljše, POSLOVNE linije za ugodno ceno. 

Lasten proces obnove računalnikov v Trzinu

Proces obnove računalniške opreme so skozi leta izkušenj v podjetju razvili sami, zadovoljne stranke pa so že skoraj dve desetletji dokaz, da je njihova obnovljena oprema iz POSLOVNE linije vrhunska. Pri BBT.si ne le, da računalnike prodajajo, temveč jih na sedežu v Trzinu obnavljajo, testirajo, nadgrajujejo in konfigurirajo po potrebah kupca. 

Zaradi unikatnega procesa obnove računalnikov lahko zagotavljajo najboljšo možno kakovost, s tem pa narekujejo trende in razvoj branže.

 

Odlična podpora in hiter servis

Nakup pri BBT.si je varen nakup, saj jim do danes zaupa že več kot 20.000 strank. Posebej so ponosni na lasten računalniški servis, ki nudi tehnično podporo za vse nivoje znanja. BBT servis je hiter, temeljit in odziven, saj 95 % vseh težav reši v manj kot 48 urah in je na voljo le za pri njih kupljeno opremo.

 

Že peto leto zapored so prejeli najvišje odličje za poslovno uspešnost - platinasti znak AAA, s katerim se v Sloveniji ponaša le 2 % podjetij. Dokaz več, da kupcem resnično nudijo odlično uporabniško izkušnjo.

Dolga življenjska doba – optimalen nakup za vas in za okolje

Vsak si za svoj denar želi največ, kajne? Ko boste naslednjič imeli težave z vašim računalnikom, pomislite na  nakup obnovljenega računalnika iz POSLOVNE linije pri BBT.si. Vsestranska namembnost, hitro in tiho delovanje ter dolga življenjska doba so zagotovljeni. Ugodna cena, tehnična podpora in odziven servis pa prav tako. Če pomislimo na prednosti za okolje, ker ni potrebno črpati surovin za nove računalnike, pa je popolnoma jasno, da je nakup obnovljenega računalnika iz  POSLOVNE linije – PAMETEN NAKUP!

Več informacij najdete na www.bbt.si

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.