Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 17. september 2020

Jesenska NT konferenca ponovno v obliki virtualnega NT Remote – doživite novo interaktivno virtualno izkušnjo

Ob upoštevanju trenutne situacije po svetu ter z zavezo zagotavljanja zdravja in varnosti vseh nas vas obveščamo, da NT konference, ki je bila načrtovana za november 2020, ne bomo izvedli v predvidenem terminu in obliki, torej se med 3. in 5. novembrom v Portorožu žal ne bomo videli. Kar pa še ne pomeni, da se ne bomo srečali – NT konferenco namreč v njeni virtualni obliki pod imenom NT Remote prinašamo k vam, in to z vsemi njenimi najboljšimi lastnostmi!

NT Remote, ki bo 24. in 25. novembra 2020, bo tokrat še bolj pester, zanimiv, predvsem pa interaktiven. Pripravljamo vam najaktualnejše vsebine z različnih področij, raznovrstne načine sodelovanja na v živo ali on-demand predavanjih, interaktivnih delavnicah in demo predstavitvah ter povezovanja z udeleženci in predavatelji v sklopu interaktivnih Q&As s predavatelji.

Kaj pa druženje in mreženje? Ne skrbite, interaktivna platforma jesenskega NT Remote vam bo na pameten način omogočila tudi to! Druženje in povezovanje na podlagi skupnih zanimanj, strokovne debate in reševanje dilem s strokovnjaki v video chatih in klepetalnicah, poslovni sestanki in sklepanje poslov na osnovi pametnega matchmakinga … 

NT Remote bo zabrisal meje med dejanskim in virtualnim ter predstavil povsem novo pametno virtualno izkušnjo.

Spremljajte nas na naši spletni strani, na naših družbenih kanalih ter se naročite na e-novičke, kmalu vam razkrijemo vse podrobnosti  – ter seveda omogočimo prijavo na vašo interaktivno virtualno izkušnjo!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.