Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 05. oktober 2021

MOME_NT(i), ki bodo ostali za vedno.

#NTK21 je za nami! Ste ga doživeli tudi vi?

Prišel je trenutek, ko po več kot petih mesecih načrtovanja dogodka in organizacije gledamo nazaj in si govorimo le: "Uspelo nam je nekaj, kar je bilo v maju še utopija!" #NTK21 je mimo, videli smo se v živo. Vse zvezde so prejšnji teden posijale nad Grand Hotelom Bernardin in ekipa je s pomočjo odličnega občinstva, zvestih partnerjev, vrhunskih predavateljev in prvovrstnih glasbenikov pod streho spravila verjetno eno najbolj zapomnljivih NT konferenc v zgodovini. Nekaj dejstev v številkah navajamo spodaj.

150+ PREDAVANJ

Na katerih smo iz ure v uro dobili več odgovorov in rešitev na vprašanja in izzive, ki se nam že več mesecev porajajo v življenjih.  


100+ PREDAVATELJEV

Ki so nam tri dni servirali vrhunsko vsebino in nasvete za vse, o čemer smo se spraševali. Pa tudi za tisto, o čemer se morda nismo.  


1.300+ NASMEJANIH OBRAZOV

Ki so nam povsem zaupali, dosledno upoštevali vse ukrepe in se z navdušenjem predali toku #NTK21


50+ ZVESTIH PARTNERJEV

Ki so nam pokazali številne tehnološke novosti, nas navdušili s primeri dobrih praks in nas vse tri dni držali pri kreposti. 


2 NORA GLASBENA VEČERA

Vrhunski glasbeni gostje so nam postregli s tem, kar smo zagotovo vsi pogrešali – z zabavo in norimi plesnimi ritmi. In to kar na plaži. 


ENA in EDINA, SANJSKA LOKACIJA

Kjer so nam na široko odprli vrata in nam dovolili, da iz njihovega sveta ustvarimo svojega. Ambient je bil krasen, počutje pa čudovito!


110+ ČLANOV EKIPE

Ki je za skupen uspeh prevedrila kar nekaj noči in vanj vložila na tisoče atomov moči. A občutka ob uspešnem koncu ne zamenjamo za nič na svetu. #dreamteam


∞ NEPOZABNIH MOME_NT(ov)

#NTK21 bo vsem še dolgo ostal v spominu. Obiščite Facebook ali Instagram za še več NTK sladkorčkov – na njih označite prijatelja, delite jih s sledilci ali si jih nalepite v pisarno. Vse dokler spet skupaj ne zapišemo zgodbe #NTK22. 


HVALA vsem, ki ste soustvarili svoj košček letošnje #NTK21. 

Kmalu razkrijemo datum #NTK22. Ne zamudite. 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.