Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

nedelja, 03. maj 2020

Nova zgodba, ki jo piše NT Remote – pridružite se nam 20. maja 2020

V trenutnem obdobju smo se tako posamezniki kot večina organizacij po vsem svetu znašli pred številnimi izzivi, ki zahtevajo konkretne, pozitivno naravnane in učinkovite rešitve. Odgovore na vsa aktualna vprašanja bomo ponudili na virtualnem dogodku NT Remote! V enem dnevu boste prek več vzporednih predavanj s področij tehnologije, poslovanja in izobraževanja pridobili ključno uporabno znanje, ki vam bo omogočilo učinkovito prilagoditev novim razmeram ter optimalno delovanje na vseh področjih v časih, ko je in bo tehnologija bolj pomembna kot kdaj koli prej.

Vrhunski strokovnjaki in poglobljena vsebina

NT Remote bo na enem mestu združil IT strokovnjake, razvijalce, managerje in poslovne odločevalce ter prodorne poznavalce številnih različnih področij. Skozi poglobljene strokovne vsebine, najnovejše primere iz prakse ter predstavitve tehnoloških inovacij, sodobnih poslovnih modelov in zanesljivih orodij boste dobili odgovore na vsa trenutno najbolj aktualna vprašanja.

V tehnološkem sklopu se nam bodo pridružili le najboljši IT strokovnjaki in specialisti, razvijalci, skrbniki podatkovnih baz in poslovni analitiki, skozi spremembo miselnosti v poslovanju pa bodo z nami pluli poznavalci javnega, finančnega in proizvodnega sektorja ter strokovnjaki prodaje, upravljanja s človeškimi viri in ERP. V sklopu šolstva pa bomo spregovorili o digitalizaciji procesov izobraževanja in učenja ter spoznali veliko dobrih praks učenja na daljavo. 

Pridružite se nam na potovanju po virtualnem svetu

Na NT Remote se srečamo 20. maja! V enem popoldnevu bo istočasno potekalo več vsebinskih sklopov, kjer boste lahko aktivno sodelovali s zastavljanjem vprašanj. Med predavanji boste lahko brezskrbno krmarili, vsa predavanja pa vam bodo na voljo tudi kasneje.

NT Remote je brezplačen za vse udeležence, prijava pa je obvezna, saj si z njo zagotovite neomejen dostop do vsebin. NT Remote bo od ostalih virtualnih poslovnih dogodkov drugačen tudi zato, ker za vas pripravljamo sproščen zaključek dneva. Pa še to – vsi, ki ste že prijavljeni na NT konferenco, ki bo med 3. in 5. novembrom 2020 v Grand Hotelu Bernardin, ste na NT Remote prijavljeni že avtomatsko.

Več podrobnosti o dogodku poiščite na remote.ntk.si

Nova realnost je tukaj. Z njo pa priložnost za spremembe, učenje in rast.

Srečamo se na NT Remote!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.