Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 22. september 2023

Novosti na področju HP-jevih osebnih sistemov in varnostnih rešitev I HP

V času NT konference ne pozabite obiskati HP razstavnega kotička!

V torek, 27. septembra, lahko od 15:00 do 15:45 v dvorani Mediteranea 2 prisluhnete predavanju »Novosti na področju HP-jevih osebnih sistemov in varnostnih rešitev«, kjer bo predaval HP-jev predprodajni tehnični svetovalec Kristjan Pugelj.

Na predavanju bodo predstavljene novosti na področju HP-jevih osebnih sistemov z velikim poudarkom na varnostnih rešitvah, ki jih podjetje HP ponuja za zaščito vseh t.i. endpoint naprav.

 

V času NT konference vas na HP-jevem razstavnem prostoru čaka zabavna igra, kjer lahko, s hitrimi prsti in malo sreče, zadenete eno izmed stotih priljubljenih iger Codenames.

Na HP-jevem razstavnem prostoru boste našli tudi razstavljene HP-jeve naprave, ki si jih lahko ogledate in preizkusite. Prav tako boste tam prejeli vse informacije o HP-jevih storitvah.

Veselimo se vašega obiska!


Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.