Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 02. april 2020

NT konferenca med 3. in 5. novembrom, maja se srečamo na NT Remote

Svet, kot ga poznamo, se je v zadnjih mesecih začel vrteti drugače in na stežaj smo odprli vrata virtualnemu svetu. V tem negotovem obdobju nam z vso svojo zmogljivostjo daje možnost za ohranitev stikov ter krepitev osebnih in poslovnih odnosov na novi, drugačni ravni. Hkrati pa nam ponuja odlično priložnost za razvoj veščin, ki smo jih do ne dolgo nazaj še lahko zapostavljali.

Nekaj je gotovo – naš odnos do tehnologije bo v prihodnje drugačen, nikoli pa ne bo mogel nadomestiti pristnega človeškega stiska roke, pogovora v živo in občutkov, ki jih lahko doživimo le ob druženju z drugimi ljudmi. Vse to nas čaka na 25. izdaji NT konference, kjer se bomo srečali med 3. in 5. novembrom 2020 na vsem dobro znani lokaciji – v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu

Kljub temu pa smo trenutno v obdobju, kjer je prav virtualni svet tisti, ki nam mora zadostovati in omogočiti čim bolj optimalno delovanje na vseh področjih. In ker se s konkretnimi izzivi srečujemo tukaj in zdaj, smo zasnovali NT Remote – virtualni dogodek, ki bo na enem mestu združil IT strokovnjake in specialiste, razvijalce, managerje in poslovne odločevalce ter prodorne poznavalce številnih različnih področij. Predvsem pa vse vas, ki iščete odgovore na trenutno najbolj aktualna vprašanja – kako se z uporabo sodobnih tehnologij učinkovito prilagoditi novim razmeram ter kako jih lahko še bolje in drugače uporabimo, da bodo predstavljale dodano vrednost našemu zasebnemu in poslovnemu življenju tudi v spremenjeni resničnosti, ki nas čaka v prihodnje. 

Dvoma o tem, kako neskončno moč preobrazbe ima digitalizacija, ni več. Vsi skupaj smo se namreč znašli pred številnimi izzivi, ki odpirajo pomembna vprašanja, na katera potrebujemo verodostojne odgovore – konkretne, pozitivno naravnane in učinkovite rešitve, ki bodo prispevale k nemotenemu medsebojnemu delovanju ter s tem k zasledovanju naših osebnih in poslovnih ciljev.    

Na NT Remote se bomo virtualno srečali 20. maja 2020. Spremljajte nas, kmalu vam razkrijemo več podrobnosti!

#stayhome #stayremote

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.