Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 03. februar 2020

NT konferenca ponovno z vami

Pretekla konferenca, ki smo jo skupaj preživeli v sončnem Portorožu, je s svojimi presežki spet dokazala, da gre za izjemen dogodek, in tako upravičila nagrado za Najboljši B2B dogodek 2018 (Conventa Crossover Best Event Award).

Številke vztrajno naraščajo, lansko leto se vas je zbralo več kot 2.300 udeležencev, več kot 170 predavateljev, ki so postregli z več kot 160 predavanji, ter več kot 60 zvestih partnerjev in sponzorjev. Vsi vi, dragi udeleženci, nam s svojim obiskom tako potrjujete, da so predavanja in njihova vsebina ter obkonferenčno dogajanje vsako leto še boljši, bolj kakovostni in relevantni, predvsem pa dovolj raznoliki in zanimivi, da od konference odnesete kar največ znanja in novih izkušenj.

Obljubljamo vam, da tudi letošnja, 25. NT konferenca ne bo prav nič drugačna. Inovativna, polna zanimivih in poučnih vsebin ter z veliko obkonferenčnimi aktivnostmi. Letošnjo rdečo nit ter tehnološke in poslovne teme, ki jih bomo obravnavali z več različnih zornih kotov, vam razkrijemo prav kmalu! Naj vam v tem trenutku namignemo le to, da potreba po povezanosti tehnoloških in poslovnih procesov še nikoli ni bila tako močna kot prav zdaj, v času hitrih sprememb in stremljenju k čim višji učinkovitosti vsakega od nas. 

Ker vemo, da se ljudje dobrih stvari hitro navadimo, pa vse ključne elemente ohranjamo enake – lokacija konference bo tudi tokrat Grand Hotel Bernardin v Portorožu, srečali pa se bomo med 18. in 20. majem 2020. Stalnica, tako vsebinsko kot cenovno, ostajajo tudi kotizacije, ki si jih lahko do 1. marca 2020 zagotovite po early bird cenah. Osvežite si spomin in poglejte, kaj vam ponuja posamezna kotizacija

Zanimivo, poučno in uporabno vsebino bomo z vami delili tudi prek družbenih kanalov FacebookYouTubeInstagramTwitter in LinkedIn. Vabljeni k spremljanju. 

Da bo odločitev za udeležbo na 25. NT konferenci lažja, pa si poglejte še nekaj utrinkov z lanskoletnega dogodka

Tri, dva, ena – prijave na 25. NT konferenco so odprte – pridružite se nam

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.