Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 24. julij 2023

NT Poslovni dan ponosno sodeluje z AmCham Slovenija

Navdušeno oznanjamo, da je partner NT Poslovnega dne 2023 AmCham Slovenija!

Povezujemo se s ključnimi strokovnjaki in organizacijami, da lahko skupaj na letošnji, že 28. izvedbi NT konference, ponudimo še več raznolikih strokovnih vsebin. V sodelovanju z AmCham Slovenija bomo na NT Poslovnem dnevu govorili o vključitvi predmeta računalništvo in informatika v šolski kurikulum ter kako lahko to doprinese k razvoju družbe. Pogledali bomo preko meja, kako se tega lotevajo drugod in prisluhnili stališčem, ki jo imajo o tej temi pobudniki iniciative AmCham Slovenija in predstavniki podjetij, zbranih v nedavno ustanovljenem Slovenskem tehnološkem forumu. 

 NT Poslovni dan bo potekal v torek, 26. septembra 2023 in je v prvi vrsti namenjen direktorjem, lastnikom podjetij, vodstvenim kadrom in poslovnim odločevalcem 

Kotizacijo za poslovni dan lahko ujameš tukaj. 

Veselimo se, da bomo v sodelovanju z AmCham Slovenija omogočili še več znanja, priložnosti za rast ter ustvarili poslovno okolje prihodnosti. Skupaj gradimo močno in inovativno skupnost, ki bo oblikovala prihodnost digitalne dobe! 

 

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.