Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 24. julij 2023

NT Poslovni dan ponosno sodeluje s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete in LJUBLJANA MBA

Ponosno oznanjamo, da je partner NT Poslovnega dne 2023 Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete in LJUBLJANA MBA.

V okviru NT Poslovnega dne bomo krepili poslovno odličnost, spodbujali inovativnost ter gradili mostove med akademsko sfero in poslovnim svetom. NT poslovni dan bomo otvorili udarno, saj bomo prikazali rezultate raziskave Ekonomske fakultete in Inštituta Jožef Stefan o uporabi umetne inteligence v poslovnem svetu ter predstavili uspešen slovenski primer iz prakse. Poglobili se bomo v potrebe, priložnosti in izzive, povezane z uporabo umetne inteligence v poslovnem okolju ter osvetlili uporabo UI ne le v Sloveniji, pač pa tudi v širšem okolju. 

 NT Poslovni dan bo potekal v torek, 26. septembra 2023 in je v prvi vrsti namenjen direktorjem, lastnikom podjetij, vodstvenim kadrom in poslovnim odločevalcem 

Kotizacijo za poslovni dan lahko ujameš tukaj. 

Veselimo se, da bomo v sodelovanju s CPOEF in LJUBLJANA MBA v okviru poslovnega dne krepili poslovno odličnost, spodbujali inovativnost ter gradili mostove med akademsko sfero in poslovnim svetom! 

 

  

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.