Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 05. november 2020

NT Remote na eni najboljših svetovnih virtualnih platform

Upamo si trditi, da virtualnega dogodka, kakršen bo letošnji NT Remote, pri nas še ni bilo. Prvi razlog za to je seveda vsebina konference, ki jo iz leta v leto dopolnjujemo in nadgrajujemo ter prilagajamo zahtevam časa. Drugi razlog pa je v tehnični dovršenosti, razgibanosti in vsestranskosti platforme, na kateri smo zasnovali letošnji NT Remote.

Spoznajte vodilno svetovno platformo za virtualne dogodke

Brella je platforma, ki jo za svoje virtualno konferenčno dogajanje uporabljajo največji svetovni dogodki in organizacije. Letos se jim pridružuje tudi naša ekipa. NT Remote bo tako postregel z vrhunsko interaktivno izkušnjo, večsmerno komunikacijo ter številnimi možnostmi povezovanja in pametnega mreženja.

Vključite se v dogajanje aktivno

Poleg predavanj v živo in vsebin na zahtevo bo NT Remote posebno interaktiven tudi zaradi več kot 200 posvetovalnih terminov s predavatelji. Platforma omogoča, da boste lahko predavatelje nagovarjali s svojimi vprašanji in v obliki Q&As komunicirali tudi po zaključku predavanja.

Ne iščite naključno – izberite pametno

Dogodek NT Remote bo s pomočjo pametne platforme omogočal, da si vsak udeleženec konference ustvari svoj profil. Med dogodkom vam bomo tako na podlagi vaših interesov približali zanimive vsebine in ljudi, s katerimi se lahko povežete, da bi izpolnili svoje cilje in ustvarili nove poslovne priložnosti.

Komunicirajte, kakor vam ustreza

Ena največjih prednosti letošnjega virtualnega dogodka bo raznovrstnost komunikacijskih poti. Platforma omogoča multi-livestreaminge, konferenčne klice, pa tudi zasebno komunikacijo med uporabniki 1 na 1.

O poteku dogajanja na NT Remote ter o uporabi platforme vas bomo sproti informirali na naših družbenih kalanih.

KORISTNE INFORMACIJE ZA OBVLADOVANJE KOMUNIKACIJE NA PLATFORMI

Čas je, da se pobliže spoznamo z možnostmi komunikacije, ki jih ponuja NT Remote platoforma. NT Remote bo namreč mnogo več kot enosmerna izobraževalna vsebina. Dogodek vam bo ponudil številne interaktivne možnosti komunikacije, od pogovorov s predavatelji v obliki Q&A terminov do povezovanja z ostalimi udeleženci v zasebnih konferencah, video klice, sestanke 1:1 sestankih itd. Da pa boste lahko vse možnosti, ki jih platforma ponuja, resnično izkoristili, je tukaj nekaj koristnih namigov.

  • Za sodelovanje na dogodku je potreben vpis v platformo – predlagamo, da za vpis uporabite službeni e-mail naslov.
  • Za dostop do dogodka je dovolj enkratni vpis. Vedno dostopate iz istega e-maila.
  • Pred začetkom uporabe si ustvarite svoj profil z imenom in priimkom ter svojo fotografijo. Profil dopolnite s čim bolj natančnimi informacijami: interesi, kontaktni podatki, linki do profilov na družbenih omrežjih, cilji in ostale opcije. Od tega bo odvisno, koliko možnosti za povezovanje boste ustvarili.
  • Preglejte vsebino dogodka in si označite vsa predavanja in delavnice, ki vas zanimajo. Urnik z opomniki vam bo pomagal, da česa pomembnega ne zamudite.
  • Hands-on delavnice bodo sprejele omejeno število udeležencev, zato je predhodna prijava obvezna in je mogoča le do zapolnitve prostih mest.
  • Udeleženci dogodka so navadno na platformi aktivni že nekaj dni pred dogodkom. Zato lahko mrežo potencialnih partnerjev začnete tkati že takoj ob vpisu v platformo.
  • Na podlagi podatkov ostalih profilov boste lahko iskali udeležence, s katerimi se lahko povežete. Zahtevajte »meeting« in izberite opcije načina komuniciranja.
  • Chat opcija se aktivira, ko obe strani potrdita »meeting request«. Predlagamo, da se na vse prejete zahteve odzovete. Zahtevo za sestanek je bolj spoštljivo odkloniti kot pa jo pustiti v čakajoči obliki.
  • V nastavitvah lahko določite čas, ko ste na voljo za sestanke. S tem boste olajšali komunikacijo sebi in drugim.
  • Za vsa vprašanja, težave ali nejasnosti se lahko obrnete na info@ntk.si ali na support@brella.io.

Zdaj pa se samo še udobno namestite in vaše interaktivno virtualno popotovanje se lahko začne!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.