Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 22. maj 2020

NT Remote - največji virtualni tehnološko-poslovni dogodek v Sloveniji

V preteklih mescih smo se soočili z velikim številom izzivov, ki so od nas zahtevali kar nekaj prilagoditev načina življenja. Poleg tega pa so se postavila tudi vprašanja, ki so narekovala spremembe v naših perspektivah – kje so meje med realnim in virtualnim ter kako sprejeti dejstvo, da bodo te meje v prihodnosti še bolj zabrisane?

Včerajšnji virtualni dogodek NT Remote je ponudil odličen odgovor na tovrstna vprašanja ter dokazal, da je v novi realnosti s pravim pristopom možno veliko več, kot smo si sprva predstavljali.

Svoje znanje, izkušnje in poglede je z nami na 35 predavanjih delilo 78 govorcev. V enem popoldnevu smo v 9 vzporednih Microsoft Teams sejah poleg številnih izjemnih tehnoloških predavanj izvedli še 6 poslovnih vsebinskih sklopovpartnersko srečanje in sklop Šolstvo prihodnosti.

Ves čas smo se zavedali, da je v teh časih treba predstaviti nov, še boljši način pridobivanja znanja in izkušenj s področja posla in tehnologije. Situacija, v kateri smo se znašli, pa je le še podkrepila prepričanje, da bo udeležba na dogodku visoka. Kljub vsemu si nismo predstavljali, da bo dogodek dosegel rekordnih 6.643 ogledov. S tem je NT Remote postal največji tehnološko-poslovni virtualni dogodek v Sloveniji, upamo pa si trditi, da tudi širše.

Hvaležni in ponosni smo, da smo s pomočjo tehnologije v enem popoldnevu povezali tako veliko število ljudi, in s tem dokazali, da je vsak izziv lahko nova priložnost za rast in razvoj. Iskreno se vam zahvaljujemo, da ste bili včeraj z nami in nas podprli ter prispevali svoj košček v mozaiku nove, svetle realnosti, pod katero je podpisan tudi NT Remote!

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.