Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

ponedeljek, 07. avgust 2023

NT Tehnologija ponuja vse tehnološke novosti na enem mestu

Novosti, napredne tehnologije in vrhunska znanja na 28. ediciji NT konference!

NTK23 se približuje in s seboj prinaša niz neverjetnih tehnoloških doživetijOd igrivih delavnic do globokih predavanj - čaka nas vrhunski tehnološki spektakel! Spoznavali bomo najnovejše tehnologije, ki se uveljavljajo v IT svetu. Poglobljena predavanja in praktične delavnice vas bodo popeljale skozi najrazličnejše informacijsko-komunikacijske tehnologije. 

 

1. Raziskali bomo vse od spletnih do mobilnih aplikacij, pa tudi to kar potrebujete za razvoj s platformami .NET, Visual Studiom in Azure storitvami. Tukaj boste našLI vse, kar potrebujete za kreacijo najboljših aplikacij. 

2. Ponosno najavljamo niz predavanj o DevOps, razvojnih orodjih in arhitekturi, ki vam bodo razkrila vse skrivnosti modernih IT sistemov. Tukaj bomo poskrbeli, da boste kot razvijalci, IT strokovnjaki in načrtovalci, kos vsem izzivom, ki jih prinaša življenjski cikel aplikacij. 

3. Ne zamudite sklopa predavanj o moči umetne inteligence v poslovnem svetu. Spoznali bomo, kako ta neverjetna tehnologija presega meje in vstopa v poslovni svet z Azure OpenAI, Copilot in drugimi vrhunskimi tehnologijami. Power Platforma bo še posebej zanimiva za navadne uporabnike. 

4. Odkrivali bomo zakulisje Windowsa in Office-a, ki sta še vedno ključni točki za večino uporabnikov informacijskih tehnologij. Vstopili bomo v svet M365, Exchange in Sharepoint, da vam predstavimo vse, kar potrebujete za povečanje produktivnosti uporabnikov 

5. Podatki so ključnega pomena za vsako podjetje. Raziskovali bomo, kako učinkovito upravljati z mjimi - od SQL strežnikov, odprtokodnih podatkovnih baz do Datalake-a in analitike. Tudi nestrukturirani podatki ne bodo ostali neopaženi! Spoznali bomo, kako uporabiti različne platforme za lažjo analizo podatkov. 

6. Strežniki so srce vaše infrastrukture, zato bomo raziskali vse, od Windows Serverja do Azure Arca, ne glede na to, ali uporabljate Windows ali Linux ali pa svoje podatkovno središče ali oblak. Nadzor in upravljanje bosta v vaših rokah. 

7. Razkrili bomo vse skrivnosti, kako razširiti vašo infrastrukturo z oblakom. Arhitektura sistemov v Azure-u, migracija virtualk, vzpostavitev varne povezave med obstoječo infrastrukturo in oblakom, nadzor in upravljanje - nič nam ne bo ušlo 

8. Ker je poudarek na varnosti nujen in so varnostni vidiki vedno aktualna temabomo skupaj ugotovili, kako omogočiti nemoteno delo uporabnikov, preprečiti zlorabe identitet in kako se spoprijeti z neetičnimi hackerji. Se sprašujete kaj skupnega imata Microsoft in Defender? Na vse to bomo odgovorili 

  

Sodelovanje s priznanimi strokovnjaki iz slovenske in mednarodne MVP skupnostim, vam zagotavlja vrhunsko raven znanja in informacij, zato se nam pridružite na 28. NT konferenci in osvojite neprecenljive veščine za uspeh. 

  

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.