Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

četrtek, 16. september 2021

NTERSAFE. Varno na NTK.

NTK bo letos dodatno zaščiten z antivirusnim programom. Seveda bo ta antivirusni program deloval le toliko, kolikor ga bomo vsi mi, udeleženci NTK, vzeli za svojega in ga tudi dosledno »uporabljali«. In ne, nismo izumljali novih Microsoftovih programov ali aplikacij. V resnici gre le za to, da si želimo varno izpeljati NT KONFERENCO 2021. Zato vas vabimo, da se sprehodite skozi nekatere ključne komponente našega NTERSAFE programa.

 

Daj kepco ob sklenitvi novega posla ali poslovnega poznanstva.

NT konference so bile vedno odlična priložnost za poslovno mreženje in nova poslovna sodelovanja. Na letošnji, za razliko od prejšnjih, posle sklepamo na nov način. S kepco.


Izmenjuj ideje, ne virusov.

Dobrodošlo je, da se na NTK čim več mrežimo, izmenjujemo izkušnje, ideje, kontakte itd. Nekatere stvari pa naj ostanejo le tvoje. Tvoja zaščitna maska, na primer.


Bodi gentleman. Pusti si odpreti vrata.

Vemo, poseben občutek je, ko lahko nekomu pred seboj pridržiš vrata. A tokrat smo lahko vsi malce »vzvišeni«, saj nam vrat na dogodku ne bo treba odpirati. Iz higienskih razlogov bo poskrbljeno, da se vrata v konferenčnih prostorih odpirajo avtomatsko ali pa vam jih bo odpiralo hotelsko osebje.


Tvoja zasebnost 100-% dezinficirana.

Ne moremo dezinficirati vsakega tvojega koraka, zato bo dosledno upoštevanje varnostnih ukrepov na NTK zelo pomembno. Lahko pa poskrbimo, da boš ob prihodu na NTK vstopil v 100-% dezinficirano hotelsko sobo. Za to bo poskrbelo hotelsko osebje z uporabo dezinfekcijske tehnologije.


Nismo superjunaki. Upoštevaj priporočila.

Organizacijska ekipa NTK bo naredila vse, da dogodek izpeljemo kar se da varno. Nismo pa superjunaki. Zato te prosimo, da varnostne predpise in priporočila upoštevaš dosledno ter s tem poskrbiš za lastno varnost in varnost vseh ostalih udeležencev NTK.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.