Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

petek, 24. september 2021

NTERSAFE. Varno na NTK.

NTK bo letos dodatno zaščiten z antivirusnim programom. Seveda bo ta antivirusni program deloval le toliko, kolikor ga bomo vsi mi, udeleženci NTK, vzeli za svojega in ga tudi dosledno »uporabljali«. In ne, nismo izumljali novih Microsoftovih programov ali aplikacij. V resnici gre le za to, da si želimo varno izpeljati NT KONFERENCO 2021. Zato vas vabimo, da se sprehodite skozi nekatere ključne komponente našega NTERSAFE programa.

 

Daj kepco ob sklenitvi novega posla ali poslovnega poznanstva.

NT konference so bile vedno odlična priložnost za poslovno mreženje in nova poslovna sodelovanja. Na letošnji, za razliko od prejšnjih, posle sklepamo na nov način. S kepco.


Izmenjuj ideje, ne virusov.

Dobrodošlo je, da se na NTK čim več mrežimo, izmenjujemo izkušnje, ideje, kontakte itd. Nekatere stvari pa naj ostanejo le tvoje. Tvoja zaščitna maska, na primer.


Bodi gentleman. Pusti si odpreti vrata.

Vemo, poseben občutek je, ko lahko nekomu pred seboj pridržiš vrata. A tokrat smo lahko vsi malce »vzvišeni«, saj nam vrat na dogodku ne bo treba odpirati. Iz higienskih razlogov bo poskrbljeno, da se vrata v konferenčnih prostorih odpirajo avtomatsko ali pa vam jih bo odpiralo hotelsko osebje.


Tvoja zasebnost 100-% dezinficirana.

Ne moremo dezinficirati vsakega tvojega koraka, zato bo dosledno upoštevanje varnostnih ukrepov na NTK zelo pomembno. Lahko pa poskrbimo, da boš ob prihodu na NTK vstopil v 100-% dezinficirano hotelsko sobo. Za to bo poskrbelo hotelsko osebje z uporabo dezinfekcijske tehnologije.

 

Na Peer2Pir piješ samo svoj pir! 

Zapomni si, kam odložiš pivo in če nisi prepričan, katero je tvoje, potem priporočamo, da greš rajši po novega. 

 

Ne govori hecov, kadar ima sogovornik polna usta pijače. 

TEKST: Malo za šalo, malo zares. Ampak pazi, kaj govoriš, da kolega nasproti tebe ne prasne v smeh in v loku izpljune svojega požirka. Škoda ga je. Virusi pa bodo verjetno veseli, da lahko skočijo iz grla na svež zrak. Covid sledilnik pa zagotovo ne bo skakal do stropa. 

 

PCT je M.U.S.T.

Za vsak slučaj ponovimo. Za vstop na vsa prizorišča konference je treba izpolnjevati PCT pogoj. Kar pomeni, da morate našim hostesam pred prevzemom kotizacije pokazati veljavno potrdilo o: a) PREBOLELOSTI (ki ni starejše od 6 mesecev), b) CEPLJENJU ali c) TESTIRANJU – negativno, seveda, ki ni starejše od 48 ur v primeru HAG oz. 72 ur v primeru PCR. Pa brez protestov, prosimo. 

Hitro testiranje bo mogoče tudi na kraju dogodka, njegova cena pa bo 15 EUR. Plačilo bo možno z gotovino ali kartico.

  • V ponedeljek in torek bo testiranje možno med 7.30 in 17.00.
  • V sredo bo testiranje možno med 7.30 in 11.00.


Nismo superjunaki. Upoštevaj priporočila.

Organizacijska ekipa NTK bo naredila vse, da dogodek izpeljemo kar se da varno. Nismo pa superjunaki. Zato te prosimo, da varnostne predpise in priporočila upoštevaš dosledno ter s tem poskrbiš za lastno varnost in varnost vseh ostalih udeležencev NTK.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.