Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

sreda, 10. april 2024

NTK 2024 je tu s svežo in dinamično podobo!

Odštevamo do odprtja nakupa kotizacij za 29. NT konferenco.

Letos bo na sporedu že 29. NT konferenca, ki bo potekala med 23. in 25. septembrom 2024, na že znani lokaciji, z najboljšim razgledom, vonjem po morju in obilju vitamina D, Hotelu Bernardin v Portorožu. 


Kot vsako leto, se tudi letos predstavljamo z novo podobo festivala, ki je prav taka, kot program, ki ga pripravljamo – sodobna in dinamična! Trije NT dnevi bodo ponovno ponudili obilo možnosti za učenje, networking, razvoj poslovnih idej in IT rešitev ter seveda za druženje z vsemi udeleženci in predavatelji. 

Ne pozabite si označiti datuma NTK 2024 v koledarju, prav tako pa nas spremljajte za aktualne objave o programu in dogajanju na letošnji konferenci. Prijave bomo odprli že v aprilu 2024, za vas pa smo pripravili tudi posebne early bird ponudbe kotizacij. 

Za lažjo odločitev in obujanje spominov, delimo aftermovie lanskoletne konference. 

Boš z nami? 

NT aftermovie 2023

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.