Ta spletna stran hrani piškotke, da bi vam zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo in popolno funkcionalnost te strani.

Analitične piškotke uporabljamo s storitvijo Google Analytics, samo z vašo privolitvijo. Sprejemam Zavrnitev Več informacij

torek, 02. julij 2024

NTK Posel

Pogled iz prihodnosti: skupaj, še boljši!

Kako tehnologija, vpeta v okolje talentov, postane gorivo za inovacije?

NTK Posel 2024, premierno v družbi Copilota na odru, osvetljuje najbolj aktualne in vznemirljive teme sodobnega poslovanja. Opremlja nas z razumevanjem delovnega okolja in trgov, v kateri je umetna inteligenca novi DNK.

Spoznavali bomo:

 • kako smo s pomočjo umetne inteligence in interdisciplinarnega povezovanja hitrejši in boljši;
 • kako in zakaj trženje in prodaja, ki znata utemeljiti vrednost za kupca, pospešita inovacije;
 • kaj pričakujejo talenti, željni razvoja v okoljih rasti.

Navdih in orodja bodo, s pogledom iz prihodnost, izbrani govorniki in konkretni primeri dobrih praks. V treh sklopih: tehnologija – trg – talenti, na odru dvorane Evropa in spremljajočih praktičnih delavnicah.

Vabljeni v prihodnost rasti - z akcijskim načrtom!


Sklop 1. Tehnologija: z AI hitreje, dlje, bolje

Umetna inteligenca je pospešek avtonomnih vozil na tehnološki avtocesti prihodnosti. Tehnološki, poslovni skupnosti in celotni družbi odpira povsem nove razsežnosti razvoja. Rešitve, ki nam omogočajo, da delujemo hitreje, pametneje in bolj inovativno.

Na tehnološko-poslovni oder NTK Posel 2024 postavljamo:

 • ´What´s next´ pogled iz prihodnosti z visokimi govorniki iz Microsofta;
 • prebojne primere iz prakse z dejavniki uspeha vpeljave novih tehnologij - na trgu in pri konkretnih kupcih;
 • ´Powered by Future´ tok s slovenskimi strokovnjakinjami digitalne varnosti evropske iniciative Women 4 Cyber in Kluba Ada, skupnosti študentk in strokovnjakinj iz tehničnih področij.

Sklop 2. Trg in kupci: od prepričevanja do navduševanja za rast

Inovacija in uspešen izdelek se vedno dokažeta šele na trgu. Zakaj potem trženje in prodajo pogosto doživljamo kot nekaj vsiljivega ali nezaželenega? Prodaja v resnici pomeni prevzemanje odgovornosti. Za našo vizijo, projekt ali izdelek, ki  lahko reši problem, prinese korist ali ustvari novo vrednost.

Izbrani predstavniki raznolikih vlog in interesov v organizacijah (CEO, CPO, CFO itn.) nam bodo pomagali razumeti dejavnike odločanja. V družbi specializiranih strokovnjakov bomo okrepili svojo moč. Kako od prepričevanja in nelagodnega občutka preiti v samozavesten odnos in lažjo prodajo novih tehnologij.

Krepili nas bodo:

 • praktični primeri uspešne prodaje tehnologij ali idej znotraj in izven podjetja;
 • pogled Ule Kepezinskaite Duric na interdisciplinarnost;
 • krepčilni podvig za dvig (tehnološke) samozavesti z mag. Alešem Vičičem;
 • izzivalen pogovor z izbranimi ´C-level´ sogovorniki na okrogli mizi,
 • ´boosting´ energija učinkovite prodaje Petre Wagner.

Sklop 3. Talenti: s pogledom Einsteina

Na glavnem odru dvorane Evropa se bodo zvrstile vplivne predstavitve vrhunskih strokovnjakinj in strokovnjakov iz podjetniškega in akademskega okolja.

Z najnovejšimi mednarodnimi raziskavami o talentih in dognanji, temelječimi na strojnem učenju, bomo osvetili osupljiva dejstva. Na iste stvari bomo – kot Einstein – pogledali drugače kot vsi ostali pred nami.

Najavljamo:

 • Dr. Matejo Drnovšek in ugotovitve najnovejšega Future of Growth poročila Svetovnega gospodarskega foruma in IMD raziskave za Slovenijo - s poudarkom na talentih;
 • Gosta iz Slovenskega tehnološkega foruma, ki bo delil preverjene dejavnike uspeha vizije ´Slovenija, magnet za talente´;
 • Dr. Andrejo Kodrin z ugotovitvami mednarodne in slovenske raziskave organizacijskega zdravja, ki jo je razvilo podjetje Quintaum v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani, Institutom Jožef Stefan in Harvard Business School;
 • ´Powered by Future´ glas Am Cham Slovenija Young Leaders Cluba: prisluhnili bomo ambicioznim mladim govornikom, ki bodo delili svoje poglede na prevzemanje odgovornosti in aktivno sooblikovanje naše države ter poslovnega okolja;
 • Trenutek za prihodnost, z dejanjem v dobro družbe.

Delavnice

Na kar sedmih praktično in izkustveno zasnovanih delavnicah bomo urili kompetence in orodja za dvig produktivnosti – denimo sestankov, in osebne učinkovitosti. Kako lažje prodati ideje in rešitve, kako lažje spodbuditi ljudi k spremembam in kako načela vodenja gen Z pravzaprav blagodejno denejo in vplivajo na dvig zavzetosti vsake generacije.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@ntk.si ter se nam pridružite na naših družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.